EA Gamescom press konferencia (10:00)

EA naplánovalo svoju press konferenciu na desiatu hodinu a ukáže hlavne svoju štandardnú ponuku, a teda Star Wars, Mirrors Edge a Need For Speed.

pridal saver 5.8.2015 o 9:54 pod hry
EA Gamescom press konferencia (10:00)

HRY > NOVINKY >

EA naplánovalo svoju press konferenciu na desiatu hodinu a ukáže hlavne svoju štandardnú ponuku, a teda Star Wars, Mirrors Edge a Need For Speed. Chýbať nebudú športy a zrejme ani Plants vs Zombies 2. Čo však zrejme bude chýbať, je Mass Effect.

 

Konferenciu otvára Andrew Wilson, ktorý zhrnul tituly, aby pustil k slovu autora Need for Speed. Ten predstavuje ikony, ktoré sa objavia v hre, ako Ken Block, Nakasi San, Risky Devil a ďalší - každý za svoju oblasť. Bude 5 oblastí, na ktoré sa bude dať orientovať. Zároveň tvorcovia hovoria, že v hre zhrnuli 20 rokov histórie série a pridali aj novinky, ako prepojenie live action scén priamo s gameplayom.

Nasleduje Mirror Edge Catalyst, približuje príbeh Fate v hre a ponúka trailer naznačujúci udalosti v hre. Ukazuje, ako to všetko začalo a ako Fate objavila niečo, čo nemala vidieť. Ukazuje aj to, ako sa bude first person gameplay prepínať do prestrihových scén s voľnou kamerou.

Strieda to Star Wars: The Old Republic s expanziou Knights of the Fallen Empire, v ktorej sa vaša úloha zmení a ponúkne úplne nový príbeh. Expanzia prinesie prvých 9 kapitol epického príbehu outlandera (teda vás), ktorý prechádza galaxiou s vlastným cieľom zničiť imperátora.

Ďalším prezentovaným titulom je The Sims 4, ktorý prichádza s live action trailerom a predstavuje Get Together expanziu, ktorá prinesie nové mestečko, kde si pôjdu Simsovia a ich priatelia oddýchnuť a zabaviť sa. Expanzia vyjde v novembri.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 nechýba a ukazuje zmenu prostredia a nových zombíkov, vytváranie party s priateľmi, a tentoraz nebudú chýbať ani skutočné spojenia s inými titulmi priamo v hre a nielen na plagátoch. Preto napríklad pribudne Z7 mech oblek postavený podľa Mass Effectu, ktorý dostanú predobjednávalia. Okrem toho sa dostaneme aj mimo štandardných bojísk, a to napríklad na Mesiac. Hra vyjde na jar 2016.

EA to prestrihli zaujímavou ukážkou na pripravované koncepty, z ktorých môže vzniknúť ďalší titul ako Unravel, ich puzzle arkádovka s vlneným panáčikom. Bude to ďalšia veľká arkádovka nasledujúca príklad Ori.

Star Wars Battlefront, je ďalšou prezentovanou hrou a ohlásený je Fighter Squadron mod, ďalší multiplayerový režim, tentoraz pre 20 hráčov a zameraný na boje stíhačov. V boji ich bude sprevádzať ďalších 20 AI stíhačov.

Akčné hry striedajú športy a, samozrejme, FIFA 16, ktorá sľubuje vylepšenia v hrateľnosti ako aj nové štadióny. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť.





EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)
EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)
EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)
EA Gamescom press konferencia (10:00)  EA Gamescom press konferencia (10:00)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk