Rooks vs. Blighters v Assassin's Creed Syndicate

Klin sa klinom vybíja a keď majú vlastný pouličný gang Templári, musia si svoj vlastný založiť aj Assassíni.

pridal roberto 7.10.2015 o 10:02 pod hry
Rooks vs. Blighters v Assassin's Creed Syndicate

HRY > NOVINKY >

Rooks bude pouličný gang, pomocou ktorého sa súrodenci Jacob a Evie pokúsia oslobodiť Londýn z pazúrov templárskeho veľmajstra Crawforda Starricka. Starrick ťahá za nitky a riadi všetko od politiky cez banky až po prepravu. Na najnižšej úrovni vykonáva jeho vôľu gang Blighters vedený templárom Maxwellom Rothom, jedným zo Starrickových siedmich stúpencov. Roth má pod sebou sedem poručíkov, jedného pre každú londýnsku štvrť pod kontrolou Blighters. Ak teda súrodenci chcú pomôcť bežným obyvateľom tohto mesta, budú potrebovať vlastný silný gang.

Rooks oficiálne povedie Jacob, ale autoritu bude mať aj Evie. Žiadny z členov gangu sa, samozrejme, nemôže rovnať assassínskej dvojici, zato jej ale môžu kryť chrbát či vyvolávať nepokoje na odpútanie pozornosti. Sila gangu sa bude ďalej zvyšovať investovaním bodov do skillov Leadership a Training. Leadership umožní ovládať maximálne piatich členov gangu, Training im môže odomknúť maximálny level 9, na ktorom z nich budú už naozaj slušní bojovníci.

Gang môže hráča nasledovať ulicami Londýna, voziť sa s ním v kočiari a dokonca bez pomoci vyčistiť niektoré dôležité miesta. Nikto v ňom však nie je tak šikovný, aby mohol Jacoba alebo Evie nasledovať počas parkúru mestom, takže mnohé misie bude aj tak treba plniť sólovo.

Rooks vs. Blighters v Assassin's Creed Syndicate

Upgrady gangu budú rozdelené do troch skupín. Skupina Insider bude zameraná na zastrašovanie a získavanie extra bonusov priamo z ulice (loot, kočiare, dodávky). Body investované do Ringleader dostanú gang na vyššiu úroveň a zároveň mu pomôžu sabotovať gang Blighters i samotných templárov. Iste nebudú radi, keď začnú dostávať menej presné, alebo dokonca vybuchujúce strelné zbrane a tupé dýky, ani keď sa im kočiare začnú rozpadať pod zadkami. Nakoniec je tu možnosť sústrediť sa na skupinu Swindler, kde sú upgrady pomáhajúce zlepšiť finančnú situáciu gangu. Sem sa dostali kluby pre bitkárov, krádeže drahého tovaru i zľavy na bomby, muníciu a lieky.

Na vlajke gangu je havran (rook) nesúci v pazúroch šachovú figúrka jazdca (v angl. nazývanú knight) symbolizujúcu Templársky rád. Do vydania Assassin's Creed Syndicate na PS4 a Xbox One zostávajú ešte dva týždne a dva dni, PC hráči budú čakať o 4 týždne dlhšie.





Rooks vs. Blighters v Assassin's Creed Syndicate  Rooks vs. Blighters v Assassin's Creed Syndicate
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18410)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk