Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch

EA práve vydala novú Star Wars mobilnú hru a to Galaxy of Heroes

pridal saver 28.11.2015 o 10:56 pod hry
Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch

HRY > NOVINKY >

EA práve vydala novú Star Wars mobilnú hru a to Galaxy of Heroes. Tentoraz ide o ťahovú bojovú stratégiu v klasickom JRPG bojovom štýle. Vašou úlohou tak bude budovať svoju skupinku bojovníkov, s ktorou budete zasahovať na rôznych miestach Star Wars galaxie, či už za rebelov, alebo impérium.

Samotná hrateľnosť funguje na neustálom upgradovaní postáv, ich cvičení a následne aj na bojoch. V nich musíte so svojou skupinkou bojovníkov vždy prejsť niekoľko stretov s nepriateľmi. Pri strete sa vaša skupinka bojovníkov postaví proti inej skupinke a ťahovo sa medzi sebou obstreľujú . Vy len určujete cieľ a typ streľby daného bojovníka, prípadne liečenie alebo inú špeciálnu silu. Môžete tak aspoň trochu taktizovať. Prípadne, ak by vás táto jednoduchá taktika nebavila, môžete zapnúť úplnú automatiku a boje odbehnú samé.

Vizuálne a aj hrateľné je to pekne spravené. Aj keď možno s tou ponukou upgradov a všetkého možného zo začiatku príliš chaotické, ale dá sa v tom postupne zorientovať.  Neustále tam pribúdajú nové veci, po každom boji dostávate bonusy, bonusy získavate aj po odomknutí achievementov a postupne sa odomkýnajú ďalšie časti hry, kde môžete asynchrónne bojovať proti iným hráčom a stúpať v rebríčku najlepšej bojovej skupiny galaxie, zúčastňovať sa eventov a príjmať challenges.

Otázne je len ako je to veľmi závislé na peniazoch. Hra je totiž free a ponúka mikrotransakcie. Za skutočné peniaze si môžete pridávať energiu a kryštály do hry. Tie investujete do rýchlejšieho dokončenia niečoho, alebo nákupu dátových kariet, peňazí, postáv, prakticky všetkého čo vám môže vylepšiť a urýchliť hry. Nehral som to ešte dlho a neviem nakoľko je to závislé na peniazoch, ale vyzerá, že bude potrebné opakovať lowlevel misie, aby ste sa vyzbrojili na misie s vyšším levelom. 

Hra celkovo vyzerá veľmi dobre, ak chcete len kľudnú bojovú RPG oddychovku s veľkou orientáciou na vylepšovanie postáv nájdete to v Galaxy of Heroes. Neponúkne však nič iné a teda ak vás nudia boje bez nutnosti pohybov, alebo chcete akciu, tak to tu nenájdete.





Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch  Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch  Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch
Páči sa mi!






Star Wars Galaxy of Heroes vyšiel na mobiloch a tabletoch
Mobil

Vývoj: EA
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20179)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk