Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Ktoré zaujímavé svety sa nám otvoria behom najbližších 12 mesiacov?

pridal roberto 6.1.2016 o 9:56 pod hry
Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

HRY > NOVINKY >

Web mmorpg.com zostavil dlhý zoznam najočakávanejších MMO hier roka 2016 a my z neho vyberáme to úplne najlepšie. Skôr než sa do toho pustíme ale treba poznamenať, že dátumy vydania MMO hier sa posúvajú snáď ešte častejšie ako je tomu u ostatných žánrov a niektoré hry s vysokou pravdepodobnosťou vyjdu až v roku 2017. Očami optimistu nás ale v roku 2016 a v abecednom poradí čakajú:

Albion Online (august až september)

Albion si miesto na zozname jednoznačne zaslúži vďaka svojej odlišnosti od MMORPG klasiky. Svet nemá obsahovať ani jediný predmet nevytvorený hráčmi či NPC obchodníka. Celá ekonomika bude stáť na obsadzovaní území, ťažbe surovín, pestovaní, chove, love a nakoniec craftingu a aukčných sieňach. Rozdelenie na zóny s rôznou úrovňou ochrany a podpora gíld naznačujú inšpiráciu u Eve Online.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Ark: Survival Evolved (jún)

Survival MMOG s dinosaurami netreba opätovne predstavovať, ťažko si ju pomýliť s niečím iným. Ambiciózny projekt zahŕňa aj nové konzoly a ak splní plán, predbehne oveľa starších konkurentov zo sub-žánra survival MMOG.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Black Desert (Q1)

Kórejské štúdio roky drelo, aby vytvorilo v súčasnosti asi najkrajšiu MMORPG okorenenú o detailný editor postáv. Nechce zaostávať ani po stránke hrateľnosti, takže sa máme tešiť na dobývanie hradov, obchodovanie, crafting, výstavbu obydlí, parkúr a veľa ďalšieho.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Blade & Soul (19. január)

Niečo špeciálne pre nadšencov do ázijských kultúr a východných bojových umení. MMORPG hrateľnosť bude v tejto hre doplnená o prvky bojoviek, platformoviek a príležitostne aj logické hádanky.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Camelot Unchained (Q4)

Podľa optimistických predpovedí by sme sa v tomto roku mohli dočkať aj hry od tvorcu Dark Age of Camelot a Warhammer Online. Hráči troch frakcií a rôznych fantasy rás sa pokúsia prežiť v post-apokalyptickom svete, v ktorom sa majú pravidelne odohrávať masívne boje Realm vs. Realm. Toto je však jeden z titulov, ktorých sa možno dočkáme až v roku 2017.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Crowfall (Q4)

MMORPG Crowfall vyzbierala slušný balík na KickStarteri s pomocou prísľubu politických intríg previazaných s feudálnym systémom pánov a vazalov odkazujúcich na sváry v populárnom seriáli Game of Thrones. Ak splnia svoje sľuby, zahráme si finálnu verziu alebo aspoň slušnú betu.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

DayZ (2016)

Možno tomu neveríme, ale podľa plánu sa má tento rok konečne urodiť ovocie zmien urobených v posledných dvoch rokoch a vývoj došprintuje do verzie 1.0 a von z priečinka Steam Early Access najneskôr na Vianoce.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

H1Z1 (Q3 až Q4)

Survival MMOG so zombíkmi je od vydania blízkym konkurentom DayZ. Napriek zakopnutiam vo vývoji a zmenám vo vlastníctve i vedení štúdia by sme sa jej mali dočkať koncom roka. Vývojári však budú musieť kopnúť do vrtule.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Lineage Eternal: Twilight Resistance (2016)

MMORPG zo sveta Lineage má ponúknuť obrovské boje i obliehanie pevností s izometrickým pohľadom na bojisko a jednoduchým ovládaním.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Shroud of the Avatar (2016)

MMORPG od tvorcu legendárnej Ultimy Online Richarda Garriotta mala byť hotová už minulý rok, ale zdržala sa prechodom na novšiu verziu enginu Unity. Garriott dá moc do rúk hráčov, ktorí môžu vlastniť zámok aj s priľahlou dedinkou a predavačmi, sústrediť sa na kováčske remeslo alebo sa napríklad zúčastňovať sociálneho života na PvP turnajoch.

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Tom Clancy’s The Division (8. marec)

Očakávaná TPS/RPG od Ubisoftu sa bude dať hrať aj bez zapojenia iných hráčov, ale najlepšia má byť v kooperácii. Hráči budú vyrážať na misie a využívať bonusy zo spoločne rozvíjaných základní. Ideálne je, aby sa do partie dostali hráči s rôznym bojovým zameraním (sniper/chlapík pripravený na boj zoči voči).

Najočakavánejšie MMO hry roka 2016

Okrem toho by sme sa behom nasledujúcich 12 mesiacov mohli dostať do beta-testu pekne vyzerajúcej MMO RPG/FPS Escape from Tarkov, evolúcie jednej z historicky najvýraznejších hier MMORPG žánra - EverQuest Next, stredovekého MMORPG s výstavbou pevností Gloria Victis aj čiastočne podobne zameranú MMO verziu Life is Feudal. Tí, ktorí milujú zlatý vek plachiet, by mali čakať na early access do open-world sandboxu Naval Action a vesmírny nadšenci zasa dúfajú v čo najkompletnejšiu beta-verziu otvoreného sveta Star Citizen. Škoda, že rok má iba 365 dní...





Páči sa mi!

Zaradené pod: mmo






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19548)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk