Camelot Unchained spustil alfa test

MMORPG od tvorcu Dark Age of Camelot a Warhammer Online za merané na boje medzi troma frakciami.

pridal roberto 7.3.2015 o 17:54 pod hry
Camelot Unchained spustil alfa test

HRY > NOVINKY >

Spomínate si ešte na Kickstarter kampaň Camelot Unchained? Písali sme o nej na začiatku roka 2013, keď sa jej behom pár hodín podarilo vyzbierať 400 tisíc dolárov a nakoniec prekročila aj svoj vysoko stanovený cieľ – 2 milióny dolárov. Hráčov do nej nalákal osobne sám Mark Jackobs, vedúci dizajnér Dark Age of Camelot a Warhammer Online a prísľub odklonu od klasických primárne PvE MMORPG k Realm vs. Realm.

Do sveta Camelot Unchained sa hráč dostane po veľkej magickej apokalypse. Bariéra oddeľujúca túto dimenziu od dimenzie drakov a podivnej mágie padla a strašná magická búrka zničila takmer celý tento svet. Sily dobra však dali trom bratom tri magické meče a urobili z nich vodcov troch frakcií. Každá obsadila fliačik nezničenej zeme a uprostred vybudovali spoločné veľkomesto – Camelot. Mesto však padlo a tri frakcie sa stiahli do vlastných úkrytov, odcudzili sa a znepriatelili a každá by rada znovu vybudovala Camelot podľa vlastných predstáv.

Camelot Unchained spustil alfa test

Frakcia Arthurians (vedená kľáľom Artušom) verí, že svet treba zachrániť nielen silou, ale aj poctivosťou, čistotou duše a vyznávaním ďalších rytierskych zásad. Frakcia Tuatha Dé Danann je prírodnou frakciou milujúcou lesy a Vikingovia uznávajú iba silu a nabrúsenú oceľ. Za každú z troch frakcií bojujú unikátne rasy a ľudí nájdeme iba pod Artušovým vedením.

Táto MMORPG kladie pred hráča iné úlohy než WoW klony. Camelot Unchained nie je o opakovanom raidovaní dungeonov a dúfaní, že z potvory vypadne správna prilba či čižma. Frakcie sa pokúšajú prežiť vo fantasy post-apokalyptickom svete roztrhanom na kusy a zaberať ho pre svoju frakciu a obnovovať zničenú krajinu. Ekonomika je riadená hráčmi (bez možnosti nakupovať za reálne peniaze), dôraz sa kladie na crafting a mocné itemy a poklady sa neváľajú len tak popri cestách a nedajú sa nájsť ani v útrobách NPC nepriateľov.

Camelot Unchained spustil alfa test

City State Entertainment pre hru vyvinul vlastný engine schopný zvládnuť boje veľkých skupín hráčov bez pádu fps na úroveň slideshow a extra pozornosť bola venovaná dizajnu bojov. Tie majú byť zaujímavé, náročné a smrť musí mať následky, inak by sa vytratilo vzrušenie. Kúzla aj špeciálne útoky si navyše majú hráči “poskladať“ sami.

Alfa-verzia Camelot Unchained mala hladký štart, ktorého sa zúčastnilo vyše tisíc hráčov a postupne doň budú pribúdať jednotlivé funkcie a prvky hrateľnosti. Plnú verziu hry máme očakávať v júni 2016. Autori trvajú na mesačných poplatkoch, s prechodom na free to play sa nepočíta.





Camelot Unchained spustil alfa test  Camelot Unchained spustil alfa test  Camelot Unchained spustil alfa test
Páči sa mi!






Camelot Unchained spustil alfa test
PC

Vývoj: City State Entertainment
Štýl: MMO / RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19466)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk