Londýnsky Vampyr môže loviť ľudí a potkany

Nádielka nových informácií o upírom RPG od tvorcov Life is Strange. Opäť pripravujú hru s niekoľkými riešeniami každého problému a viacerými koncami.

pridal roberto 7.3.2016 o 21:29 pod hry
Londýnsky Vampyr môže loviť ľudí a potkany

HRY > NOVINKY >

Už sme síce hlboko v roku 2016, ale vydanie RPG Vampyr od štúdia Dontnod (Life is Strange, Remember Me) je ešte stále ukryté veľmi ďaleko, až kdesi v roku 2017. Pred pár dňami nás potešilo aspoň zverejnenie prvých obrázkov priamo z hry a teraz k nim pribúda aj pár nových informácií.

Nevychádza sa z moderných romantických upírov z nových knižiek a seriálov, ale z klasickejších predlôh. Rôznych povier o schopnostiach a slabinách upírov je ale aj tak priveľa a štúdio musí vyberať, čo mu zapadá do jeho príbehu. Zoznam ešte nie je kompletný, ale vyhodené bolo napríklad všetko súvisiace s tým, že by upír bol iba prízrak, takže je napríklad normálne vidieť v zrkadle. Z potvrdených schopností zaujme, že upír musí byť do príbytku pozvaný, inak nemôže vstúpiť. Niečo, čo sa dnes už síce u upírov veľmi nenosí, pritom to k nim patrilo už od čias prvého románu o lordu Draculovi.

Londýnsky Vampyr môže loviť ľudí a potkany

Mytológia odhaľujúca pôvod upírov, rôzne súvislosti a zaujímavé informácie bude hráčovi predkladaná nevtieravo, podobným štýlom ako v Skyrime, teda hlavne prostredníctvom knižiek a rôznych collectables. Takto bude môcť hráč lepšie pochopiť seba i svojich protivníkov. Medzi nimi mimochodom nebudú iba lovci upírov ale aj iní upíri. Upíri totiž nie sú o nič jednotnejší ako ľudia, každý sleduje hlavne vlastné ciele.

Bolo upresnené vyjadrenie ohľadom nutnosti zabíjať obyvateľov Londýna. Upír nemusí nikoho zabiť a môže hru dokončiť s tým, že krv bude cicať iba z potkanov a uspokojí sa s XP získanými za plnenie misií. Zabíjať ľudí a iných upírov so sebou ale okrem nakŕmenia prinesie aj množstvo XP. Každý quest sa bude dať vyriešiť minimálne dvoma spôsobmi.

V hre pritom nebude nič ako systém hodnotiaci morálnosť rozhodnutí, takže výber cesty zostane na hráčovi. V meste vyčíňa mor, takže telá pohodené kdesi v chudobnej štvrti políciu neprekvapia, upír sa iba nesmie nechať prichytiť pri čine, aby neprišiel o svoje krytie obyčajného doktora. Výber obetí zasa môže ovplyvniť príbeh s viacerými koncami, nemáme však čakať klasiku v podobe "dobrého a zlého konca".

Absolvovanie hlavnej príbehovej linky (približne 25 hlavných misií) by malo zabrať okolo 15 hodín, k čomu sa ale môžu pridať ďalšie hodiny strávené dosahovaním sekundárnych cieľov a zbieraním collectables.

Londýnsky Vampyr môže loviť ľudí a potkany





Páči sa mi!






Londýnsky Vampyr môže loviť ľudí a potkany
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Focus / Dontnod
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. jún 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19873)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk