Najzaujímavejšie easter eggy v roku 2015

Veľká noc je opäť tu a my sa tak môžeme obzrieť za najzaujímavejšími tajomstvami, ktoré v hrách skryli ich autori v minulom roku

pridal matus_ace 27.3.2016 o 22:37 pod hry
Najzaujímavejšie easter eggy v roku 2015

HRY > NOVINKY >

Už ste boli oblievať, prípadne niektorí aj šibať? Tieto zvyky možno pôsobia často podivne, najmä pre ľudí zo zahraničia, no sú naše. Možno o tom ale ani neviete, no vo svojom živote praktizujete aj cudzie veľkonočné zvyky. V niektorých západných krajinách je napríklad zvykom schovávať veľkonočné vajíčka, ktoré musia deti hľadať. A táto tradícia sa svojským spôsobom preniesla aj do hier, kde ich autori schovávajú rôzne skryté odkazy či bonusy. Nie sú pre hry dôležité, no vedia pobaviť, rozosmiať, prípadne si uťahujú z iných hier. Dnes vám ponúkneme výber niekoľkých, ktoré nás minulý rok zaujali.

Star Wars Battlefront - nešikovný Stormtrooper

Toto je jeden z tých, ktoré môžu veľmi ľahko uniknúť vašej pozornosti. Možno si spomeniete na jednu scénu z Epizódy IV, kedy jednotka Stormtrooperov vošla do riadiacej miestnosti hangáru na Hviezde smrti a jeden z nich si udrel hlavu o dvere. Zdá sa, že práve tento nešikovný vojak sa dostal aj do jednej scény v novom Battlefronte.

Rise Of The Tomb Raider - Soul Reaver

Ak by sme robili prehľad najznámejších mečov v histórii video hier, bol by medzi nimi Soul Reaver na popredných priečkach. Crystal Dynamics sú známi aj sériou Legacy of Kain, z ktorej tento meč pochádza, no teraz sú plne oddaní len novej Lare. Aj napriek tomu na svoju starú sériu nezabudli a drobný odkaz prepašovali do Rise Of The Tomb Raider. Autorkou videa je navyše naša Raina.

Metal Gear Solid V - P.T. žije!

Projekt Silent Hills je mŕtvy. Bohužiaľ. Konami zmenilo smer a začalo sa orientovať na inú sféru, takže svoj nádejný reštart Silent Hill značky poslali k vode. Kojima sa s tým však nie úplne stotožnil a odkaz na svoj nedokončený projekt skryl do MGS V. Stačí maž v misii 28 nastražené uši. A práve tu sa tento drobný odkaz dokonale hodí.

Shovel Knight - súboj s Kratosom

Shovel Knight je síce už staršia platformovka, no stále vynikajúca. Minulý rok sa dostala na konzoly Xbox One a PS4 a Yacht Club do každej verzie vložilo iný súboj s bossom ako easter egg. V Xbox One verzii sa inšpirovali sériou Battletoads, no nás zaujal viac súboj s Kratosom ako bossom.

Halo 5: Guardians - spievajúci Grunti

Grunti sú v sérii Halo známi vďaka mnohým veciam, no spev k nim nepatril. Až doteraz. Niektorí sú fakt nadaní (v rámci možností), no potrebujú veľa skúšať. A práve pri trénovaní spevu ich môžete vyrušiť hneď na niekoľkých miestach v hre.

Zaklínač 3: Divoký hon - meča Jona Snowa

Zaklínač toho vždy v oblasti easter eggov ponúkol veľmi veľa, nová trojka nie je výnimkou. Narazíte v nej napríklad na lovca ľudí s veľmi známym menom, no nemenej zaujímavý je jeden meč. Taktiež s veľmi známym menom. Longclaw je totiž meč Jona Snowa a v hre sa po ňom naozaj oplatí pátrať. Veď si len pozrite jeho štatistiky.

Viscera Cleanup Detail - jaskyňa z Minecraftu

Tento asi mnohí nepoznáte, upratovanie v sérii Viscera Cleanup nepatrí medzi tie najpopulárnejšie hry. Možno ale práve kvôli tomuto sa mnohí ponoríte do Viscera Cleanup Detail, konkrétne do mapy Overgrowth. Ak nájdete to správne miesto a budete kopať dostatočne hlboko, prekopete sa až do Minecraft sveta.

Call of Duty: Black Ops 3 - neotáčajte sa, nežmurkajte!

Treyarch sa rozhodol mapou Nuk3town potešiť nielen dlhoročných fanúšikov série, ale aj fanúšikov kultového sci-fi seriálu Doctor Who. Nájdete na nej niekoľko nevinne vyzerajúcich figurín, no v skutočnosti sú to kvantovo uzamknuté bytosti a nežní zabijaci, pred ktorými dokážete uniknúť len vtedy, keď ich máte stále pred očami.

Dying Light - potrubie do Super Mario sveta

Poliaci majú rôzne easter eggy veľmi radi. Je ich plný Zaklínač a rovnako aj zombie akcia Dying Light, z ktorej bolo náročné vybrať, no zvolili sme ten najznámejší easter egg. Stačí nájsť komín so správnym potrubím a zázrakom sa ocitnete v inom, no dobre známom hernom svete.

Fallout 4 - mimozemšťania

Fallout 4 je ďalšou hrou, z ktorej by sa dal vyskladať samostatný rebríček. Nájdete v nej toho naozaj veľa, napríklad aj mimozemskú loď, jej pilota a zbraň, ktorá sa vo vašom inventári bude krásne vynímať.

Minulý rok bol na rôzne vtipné easter eggy naozaj bohatý. V Mad Maxovi môžete nájsť Ricovu mŕtvolu, v Battlefield: Hardline zaujímavý gauč a v The Order: 1886 aj Sackboya. Na aké skryté bonusy ste minulý rok v hrách narazili vy?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk