Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber

Pohlavie v tejto hre odteraz určuje SteamID. V reálnom živote si tiež nevyberiete...

pridal roberto 12.4.2016 o 10:15 pod hry
Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber

HRY > NOVINKY >

Nie je to zabudnutý prvoaprílový žart. Ak ste majiteľmi predčasného prístupu do survival multiplayerovky Rust, mali by ste si skontrolovať, či je vaša postava ešte stále muž, alebo dostal ladné ženské krivky. A ak si ešte iba plánujete zahrať, nič sa nemení. Prvé prihlásenie je okamžikom pravdy a nedá sa zmeniť, pretože o pohlaví každej vytvorenej postavy rozhoduje SteamID. A to sa nemení. Garry Newman, zakladateľ štúdia Facepunch, poslal hráčom túto správu:

"Chápeme, že pre veľa ľudí ide o citlivú tému a je nám jasné, že teraz ste možno dostali pohlavie, s ktorým sa v reálnom živote nestotožňujete. Chápeme, že vás to zarmúti a už nikdy nebudete chcieť hrať túto hru. Technicky sa nič nezmenilo, pretože polovica populácie doteraz žila s týmito pocitmi. Jediným rozdielom je, že ak máte tieto pocity, rozhodlo o tom vaše SteamID a nie vaše pohlavie v reálnom živote."

Pre vysvetlenie, Rust je v programe Steam Early Access od konca roka 2013 a po celý ten čas nemal ženské postavy. Takže keď si chcela zahrať žena alebo dievča, museli začínať ako nahý muž s mužským telom, mužským hlasom a všetkým, čo k tomu patrí. Teraz sú šance oboch pohlaví vyrovnané.

Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber

Rozhodnutie nedať každému na výber sa zdá byť zvláštne a riskantné, ale pre hráčov Rustu nejde o úplnú novinku. Rovnakým spôsobom je riešené aj prisudzovanie rasy. V post-apokalyptickej budúcnosti sa majú pokúšať prežívať všetky rasy, a tak od SteamID závisí aj farba pleti. Má to simulovať reálny život. Tu si tiež nikto nevyberie, či chcete byť černoška alebo plavovlasý beloch. A jediný spravodlivý systém ako mať primerane zastúpených všetkých je, podľa Newmana, náhoda. Od SteamID, teda od náhody, závisí tiež dĺžka mužského prirodzenia. Ako v reálnom živote.

Nové modely postáv nie sú jediné čo nájdete v novej aktualizácii, ale úpravy v osvetlení a trávnikoch, používaní granátov i opravy v liečení a zbroji sa v zaujímavosti nemôžu rovnať hlavnej novinke. Zmeny si vyžiadali wipe serverov.





Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber  Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber  Polovica hráčov Rust bude hrať za ženy, nedostali na výber
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Facepunch Studios
Štýl: MMO / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. február 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk