Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer

Ako sa stalo, že v jednom post-apokalyptickom svete narazíte na super-vojaka, mecha i čaradejníka?

pridal roberto 30.5.2016 o 18:17 pod hry
Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer

HRY > NOVINKY >

Štúdio Piranha Bytes, známe aj ako "tí ktorí stvorili série Gothic a Risen", nám ponúka nové informácie o Elex, svojej novej akčnej RPG s otvoreným svetom. Elex sa odohráva v novom post-apokalyptickom svete, kde sa zmiešali prvky sci-fi a fantasy a mágia môže byť rovnako nebezpečná ako po zuby ozbrojený mech.

Okamžite získame prístup do piatich regiónov a môžeme tam hľadať nepriateľov i spojencov a zastavia nás možno iba zmutované príšery v elexom znečistených oblastiach. Výnimočný svet otvára priestor mnohým typom zbraní a Pirenha Bytes hodlá vytvoriť jeden z najširších arzenálov naprieč všetkými RPG hrami. Potvrdila nám už meče, sekery, luky, kuše, harpúny, brokovnice, plazmové pušky i plameňomety. Svojho avatara budeme môcť viesť cestou hrubej sily a bojového kladiva, vedy a raketometu i cestou mágie.

Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer

Autori sa všetky tieto možnosti ani nepokúsia napchať do klasických bojových povolaní a ponechajú nám viac voľnosti. Aj tak ale budeme potrebovať "skúseného učiteľa a jeho dôveru", čo pravdepodobne znamená hlavne pridať sa k niektorej z frakcií a plniť jej úlohy. Počas vlaňajšieho Gamescomu sme sa dozvedeli, že frakcie budú štyri a budú sa odlišovať v názore na elex, zvláštny prvok, ktorý na tento svet spadol spolu s meteoritom. Práve elex je zodpovedný za miešanie sci-fi a fantasy, keďže dokáže poháňať stroje i slúžiť ako zdroj mágie.

Poznáme už aj začiatok príbehu. Náš avatar sa do sveta prebúdza po havárii a ocitá sa ďaleko od svojej frakcie Albs, ktorej členovia užívajú čistý elex, prichádzajú tým o všetky emócie a žijú vo svete založenom na logike a armádnej disciplíne. Odrezaný od elexu ale prvýkrát pociťuje emócie a môže si sám vybrať, kam budú smerovať jeho najbližšie kroky. Určí tak svoj osud i osud celého sveta.

Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer

Takže, ku komu sa pridáte vy? Môžete sa vrátiť na základňu a zostať s neľútostne racionálnou frakciou, ktorej členovia požívajú elex, stávajú sa vďaka nemu silnejšími i bystrejšími a plánujú pre dobro sveta vyhubiť všetky slabšie frakcie. Môže to byť aj frakcia Berserkers meniaca elex na manu a túžiaca využiť apokalypsu k ozdraveniu prírody a lesov, pre dobro sveta. Tiež to môže byť Clerics, frakcia považujúca požívanie elexu v akejkoľvek forme za hriech, pričom ale nemá nič proti jeho využívaniu v užitočných pokročilých strojoch, pretože rozvoj technológie umožní znovu vybudovať tento svet. A tiež to môže byť frakcia Outlaws uznávajúca iba silu a slobodu, takže s elexom si u nej môže každý robiť čo chce.

Elex bola oznámená na rok 2017, ked má vyjsť na platformách PC, Xbox One a PS4.  Máme tu aj nový trailer ukazujúci náladu sveta.

     





Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer  Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer  Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer
Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer  Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer  Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer
Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer  Elex prezrádza detaily o zbraniach, príbehu a frakciách, pridáva aj trailer
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Nordic Games / Piranha Bytes
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18483)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk