Ako sa zmenia Corvove schopnosti v Dishonored II?

Starý dobrý Corvo je v ešte lepšej forme ako minule, s časom a priestorom dokáže divy.

pridal roberto 5.8.2016 o 19:49 pod hry
Ako sa zmenia Corvove schopnosti v Dishonored II?

HRY > NOVINKY >

QuakeCon frčí závratným tempom, okrem trailerov sa k nám v rýchlom slede dostávajú aj novinky o najočakávanejších hrách zo stajne Bethesdy a na mieste nechýbajú zástupcovia Arkane Studios, autori Dishonored II.Počas E3 stála vo svetle reflektorov nová postava, mladá cisárovná Emily Kaldwin a jej zbrusu nové schopnosti. Starý dobrý Corvo si počkal na QuakeCon a za zatvorenými dvermi opäť predviedol svoje známe finty, ale v trochu pozmenenej podobe.

Zmeny začínajú Corvovým neodmysliteľným blinkom, krátkym a rýchlym teleportom. Praktický a nenápadný spôsob premiestňovania sa z bodu A do bodu B zostáva prakticky bezo zmeny, ale už sa dá efektívne využiť aj na premiestnenie z bodu A do tesnej blízkosti nič netušiaceho nepriateľa. Ten môže pocítiť tvrdý náraz, alebo iba jemnú čepeľ v hrdle. Späť je aj "stop time and redirect" vylepšenie z DLC The Knife of Dunwall k pôvodnému Dishonored.

Ako sa zmenia Corvove schopnosti v Dishonored II?

Rovnako Bend Time je späť a lepší ako predtým. Prítomní žurnalisti videli, ako Corvo spomalil čas, strelil strážcu do oboch ramien pištoľou a potom ešte stihol použiť zápalný šíp a kušu k zapáleniu hniezda bloodflies. Akonáhle sa čas vrátil do normálu, odzbrojený strážca sa začal zvíjať v agónii a pri horiacom hniezde jeho telo nepekným spôsobom opustil celý roj bloodflies, čo ale Corvo vyriešil schopnosťou Possession. V deme to síce nebolo vidieť, ale Possession by sa malo dať vylepšiť tak, aby Corvo mohol preskakovať z jedného hostiteľa do druhého.

Po vylepšení schopností sa bude Corvo s časom zahrávať ešte bezstarostnejšie, čo autori demonštrovali na situácii, keď so sebou viedol živú záťaž a z balkóna videl nepriateľa. Vďaka všetkým svojím schopnostiam mohol spoločníka nechať visieť vo vzduchu, zlikvidovať nepriateľa čakajúceho dole na ulici, pustiť čas (spoločník začal padať), znovu ho zastaviť a nešťastníka si vziať zo vzduchu ako zrelú hrušku. Okrem ďalších bojových a smrtiacich schopností bude v ponuke aj viacero nesmrtiacich útokov a Corvo sa môže spoľahnúť aj na meč a pištoľ.

Ako sa zmenia Corvove schopnosti v Dishonored II?

Upgrade dostávajú aj misie. Opäť je tu niekoľko ciest k eliminovaniu cieľa, možnosť prejsť misiou nenápadnejšie než tieň, možnosť rozpútať peklo i kombinácie týchto dvoch prístupov. V Dishonored II misie ponúknu ešte viac a novinári videli, ako Corvo berie misiu, ktorú na E3 plnila Emily. Namiesto lokálneho lídra militantno-náboženskej frakcie si ale za cieľ vybral šéfa miestneho gangu a na jeho území objavil nové miesta.

Ako sa zmenia Corvove schopnosti v Dishonored II?





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Arkane
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. november 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk