Pokračovanie Horizon: Zero Dawn by mohlo podľa vývojárov ponúknuť hlbší príbeh a viac strojov

Aj napriek tomu, že hra vyšla zhruba pred mesiacom, mnohí vrátane samotných vývojárov sa už zamýšľajú nad pokračovaním. Čo bude v prípade jeho vzniku ich cieľom?

pridal Gam_er 12.4.2017 o 8:20 pod hry
Pokračovanie Horizon: Zero Dawn by mohlo podľa vývojárov ponúknuť hlbší príbeh a viac strojov

HRY > NOVINKY >

Niekoľko vývojárov Guerrilla Games absolvovalo rozhovor s Game Informerom, ktorý sa týkal ich úspešnej novinky Horizon: Zero Dawn. Aj napriek tomu, že hra vyšla zhruba pred mesiacom, mnohí vrátane samotných vývojárov sa už zamýšľajú nad pokračovaním. Keď boli vývojári požiadaní o to, aby prezradili čo pre nich bude v potenciálnom pokračovaní dôležité, reagovali slovami:

„Boli sme maximálne potešení z toho, ako na hru reagovali hráči a ako prežívali ich emocionálne spojenie s Aloy. V prípade, že vznikne pokračovanie, náš cieľ číslo jedna bude rešpektovať toto spojenie tým, že vytvoríme príbeh, ktorý v hráčoch bude rezonovať rovnako hlboko. Cítime morálnu povinnosť rešpektovať čas, ktorý hráči investovali do hry Horizon: Zero Dawn. To posledné, čo by sme chceli, je sklamať ľudí, ktorí nám dali takú vášnivú podporu,“ hovorí naratívny režisér John Gonzalez. 

Toho na druhej starne doplnil art director Jan-Bart van Beek, ktorý vo svojej vízii vidí špecifickú oblasť, v ktorej by mohol nastať posun a tou oblasťou sú pre neho stroje:

„Viac a ďalšie stroje. Počas procesu vývoja sme si užili naozaj veľa zábavy pri návrhu, stavbe, animácii a hraní sa so strojmi. Prajem si, aby sme ich mohli urobiť rovnú stovku. Realita nám to však neumožňuje.“

Vývojári však vidia aj priestor na zlepšovanie a režisér hry Mathijs de Jonge reagoval aj na kritické komentáre:

„Bol to pre nás veľký projekt a ja som naozaj rád zato, ako nakoniec dopadol. Vidím veľa chvály na svet, ktorý sme vytvorili, na všetky jeho aspekty, ktoré ponúka a tiež na hru ako celok. Že niektoré jej časti nežiarili tak jasne ako iné je niečo, čo je v prípade takéhoto veľkého projektu vzhľadom na jeho rozsah malou nevyhnutnosťou. Pozorne však sledujeme každú kritiku, z ktorej sa chceme poučiť ako súčasť našich plánov so značkou Horizon.“

Hráči sa teda môžu tešiť aj na ďalšie updaty a vylepšenia do hry s tým, že vývojári majú ešte veľa nápadov. Chceli by napríklad vložiť viac zbraní do prepínacieho kolesa, no zároveň by chceli zachovať rýchlosť výberu, ktorá skvele dopĺňa akciu. Okrem toho sú tu aj iné nápady, ktoré však s nami ešte nemôžu zdieľať. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, guerilla games, ps4






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk