Čo je nové v Mario Kart 8 Deluxe?

Tento mesiac sa hráči na Switch dočkajú vylepšenej verzie Mario Kart 8. Čo nového prinesie?

pridal matus_ace 18.4.2017 o 15:11 pod hry
Čo je nové v Mario Kart 8 Deluxe?

HRY > NOVINKY >

Switch je na trhu už niečo viac ako mesiac, ponúkol vynikajúcu Zeldu a niekoľko kvalitných menších hier. Po takejto dobe nastal čas na ďalší veľký titul a ním je nová iterácia pretekov so známym talianskym inštalatérom v hlavnej úlohe. Mario Kart 8 Deluxe je vylepšená verzia racingovky, ktorá si nás získala pred 2 rokmi na Wii U. Vďaka tomu si v recenzii odniesla deviatku a Deluxe edícia prinesie ešte niečo navyše.

Rozšírenú ponuku nám predstavuje aj nový trailer, ktorý dnes Nintendo vydalo. Dobre známe postavičky sa stretnú snovými tvárami, medzi nimi budú napríklad Inklingovia, či Boo duch, ktorý so sebou prinesie aj možnosť stať sa neviditeľným. Battle režim zase dostane pierko, ktoré vám umožní preskakovať oponentov, napríklad vo chvíľach, keď sa s power-upom rútia priamo na vás. Pribudnú nové itemy, ktoré môžete ukladať do dvoch slotov, upravené ovládanie a aj 200cc trieda.

Deluxe verzia ale ponúkne najmä prepracovaný a rozšírený Battle režim, na ktorom výrazne stavia. Ten teraz ponúkne 8 tratí a nie je to tak dávno, čo sme si ho spolu s tradičnými pretekmi vyskúšali na vlastnej koži. Kým preteky ponúkajú takmer rovnaký zážitok ako v pôvodnej hre, tak na Battle režime je naozaj vidno úpravy. Pôvodne bol skôr len doplnkom, teraz síce neponúkne priamo kariéru, aby sa dorovnal pretekom, ale výrazne narástla zábava, ktorú pri ňom zažijete. Je to plnohodnotný párty režim, ku ktorému si musíte sadnúť s priateľmi. Mapy sú veľké, plné prekážok, skokov a najmä power-upov, ku ktorým uháňate so svojimi protihráčmi. Úlohou je zbaviť súperov balónikov a ponechať si svoje. Okrem offline multiplayeru si Battle režim užijete aj online.

Mario Kart 8 Deluxe vychádza na Switchi 28. apríla krabicovo aj digitálne, pričom hra na konzole podporuje hranie v TV, handheldovom a aj tabletovom režime.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19764)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk