Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier

Planet of the Apes: Last Frontier bude doslova filmová adventúru, ktorá sa odohráva medzi udalosťami filmov Dawn of Planet of Apes a War for the Planet of Apes.

pridal Gam_er 16.8.2017 o 20:30 pod hry
Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier

HRY > NOVINKY >

Londýnske štúdio Imaginati Studios, ktoré vzniklo v roku 2015, dnes oznámilo, že pracuje na hre, ktorá je založená na filmovej sérii Planet of Apes. Hra ponesie názov Planet of the Apes: Last Frontier a pôjde o filmovú adventúru, ktorá sa odohráva medzi udalosťami filmov Dawn of Planet of Apes  a War for the Planet of Apes. 

Hru by malo vydávať The Imaginarium, ktoré pomáhalo pri tvorbe motion capturingu u filmov. Vďaka tomu bude hra využívať rovnaké zariadenia na motion capturing a rovnaké technológie ako tie, ktoré používali filmári. Okrem toho je na palube v úlohe výkonného producenta aj Andy Serkis, ktorého ste mohli vidieť ako filmového Caesara. 

Dej hry sa odohráva rok po Dawn of Planet of Apes a sleduje odtrhávajúcu frakciu opíc, ktorá sa ukrýva v horách Rocky Mountains, aby bola mimo stále prebiehajúcej a stupňujúcej sa vojny proti ľuďom. Tieto opice sa však čoskoro ocitnú údolí, ktoré je pod ľudskou nadvládou a ktoré napokon nebudú môcť len tak obísť, pretože sa blíži zima a zásoby ich potravy sa krátia. 

Zdá sa, že by Planet of the Apes: Last Frontier mohlo obohatiť filmový príbeh, s cieľom ponúknuť rovnaké morálne znaky, bez hrdinov, darebákov a žiadnych čiernych či bielych rozhodnutí. Hráči budú počas hry ovládať ako ľudí, tak opice, pričom tieto postavy môžu prežiť alebo zomrieť na základe vašich rozhodnutí. Tie sa rovnako podpíšu aj na značnej časti príbehu, ktorá sa bude odvíjať od toho, aké kroky v hre podniknete, čím sa očakávajú aj viaceré herné konce. 

Ďalej sa hra snaží o to, aby ponúkla ešte bližší pohľad na udalosti a bola silným prienikom medzi filmami, v duchu titulov od Telltale. Všetky informácie k hre znejú naozaj zaujímavo až na to, že bude trvať len okolo 2 - 3 hodín a jediným vstupom hráča do hry bude výber rozhodnutí, ktoré sa objavia na obrazovke. Nebudú tu žiadne puzzle, žiaden prieskum ani žiadna priama kontrola nad postavami, čo hru slušne degraduje a musíme uznať, že by mala oveľa väčší potenciál. 

Planet of the Apes: Last Frontier je vo vývoji pre PC, PS4 a Xbox One s tým, že by sme sa jej mali dočkať niekedy na jeseň. 

Čo hovoríte na tento filmový doplnok v podobe hry? Je dostatočný alebo aj podľa vás by mala hra väčší potenciál? 





Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier   Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier   Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier
Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier   Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier   Planéta opíc dostáva herné spracovanie v titule Planet of the Apes: Last Frontier
Páči sa mi!

Zaradené pod: Imaginati Studios






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk