Fear Effect Sedna príde na Nintendo Switch začiatkom budúceho roka

Fear Effect je sériou akčných adventúr, ktoré prišli na svet v roku 2000 prostredníctvom PlayStation. Hry vyvíjalo Kronos Digital Entertainment a vydával Eidos Interactive. Dnes môžeme povedať, že ide o kultový hit. 

pridal Gam_er 7.10.2017 o 16:55 pod hry
Fear Effect Sedna príde na Nintendo Switch začiatkom budúceho roka

HRY > NOVINKY >

Pokračovanie Fear Effect s podtitulom Sedna príde na Switch začiatkom roka 2018, kde prinesie real - time taktický akčný combat, ktorý si zatiaľ mohli užívať hráči na platformách PC, PS4 a Xbox One. Ak ste informácie ohľadne tohto titulu nezachytili, Fear Effect je sériou akčných adventúr, ktoré prišli na svet v roku 2000 prostredníctvom PlayStation. Hry vyvíjalo Kronos Digital Entertainment a vydával Eidos Interactive. Dnes môžeme povedať, že ide o kultový hit. 

Relatívny úspech jednotky priniesol pokračovanie v roku 2001, nazvané Fear Effect 2: Retro Helix. Napriek dvojke v názve však išlo o prequel. Ten mal úspech podobný prvému dielu, čo prispelo k tvorbe trojky, teda Fear Effect Inferno. Tá však nikdy neuzrela svetlo sveta a pravdepodobne ani nedošlo k jej dokončeniu. Potom sa štúdio Kronos rozpadlo a s ním skončila aj séria Fear Effect. Až do roku 2016, kedy vývojár Sushee oznámil, že ju prináša späť. 

Fear Effect Sedna je špecifickým pokračovaním, nastaveným štyri roky po prvej hre. Podľa oficiálneho popisu, sa veci pre tím zmenili. Hana oslobodená od triády žije s Rain v Hong Kongu a pracuje ako príležitostný žoldnier, kým Deke sa od nich oddelil, odkedy sa Glas vrátil do USA. Hana prijala malú misiu od zdanlivo tieňovej organizácie, ktorá chce získať záhadný starobylý artefakt v podobe sochy držanej čínskym veľvyslancom vo Francúzsku, teda v Haninom rodisku. No ako by ste mohli očakávať, táto jednoduchá misia namočí Hanu do niečoho oveľa väčšieho, než sama očakávala.  Medzitým sa Glas ocitá v Grónsku, kde ho osloví klient, ktorý upúta jeho pozornosť. 

Podľa štúdia Sushee, Fear Effect Sedna je horlivým titulom, ktorý chce navrátiť späť atmosféru a postavy pôvodnej hry. Popri tom chce však hráčov vrhnúť do unikátneho, nového sveta, ktorý si neobľúbia len starý fanúšikovia, ale dokáže prilákať aj nových hráčov. 

V súčasnosti nevieme, či bude Fear Effect vydávať Square Enix, pod ktoré patril pôvodný vydavateľ, teraz už nezávislý Eidos Interactive. Na konkrétny dátum vydania a cenu si ešte musíme počkať. Zatiaľ vieme, že to má byť začiatkom budúceho roka. Ak by ste si však hru chceli vyskúšať a máte PC, nemusíte čakať tak dlho, ale môžete využiť bezplatné demo, ktoré je k dispozícii na Steame. Štúdio Sushee tiež v auguste priznalo, že pripravuje remake prvého dielu, ktorý ponesie názov Fear Effect Reinvented a mal by vyjsť popri Sedne začiatkom budúceho roka. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: sushee, fear effect






Fear Effect Sedna príde na Nintendo Switch začiatkom budúceho roka
PC
Switch

Vývoj: Square Enix / Sushee
Štýl: Stratégia / Ťahová
Dátum vydania: 6. marec 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk