Týždenník - novinky z PAX výstavy

Tento týždeň sme tu mali PAX výstavu, z ktorej nám prišlo veľa noviniek.

pridal saver 8.4.2018 o 21:34 pod hry
Týždenník - novinky z PAX výstavy

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali PAX výstavu, z ktorej nám prišlo veľa noviniek. Napríklad aj o DayZ, ktorý autori tentoraz odprezentovali na Xbox One a išiel prekvapivo dobre. Zároveň ohlásili príchod nového enginu do PC verzie DayZ, ktorým chcú zároveň reštartovať túto verziu. Čoskoro by sme sa mali viac dozvedieť aj o PS4 verzii, tá však zrejme príde najskôr budúci rok.

 

Ak si pamätáte, práve DayZ odštartovalo mániu survival hier, ale zároveň aj nepriamo odštartovalo Battle Royale, keďže práve prvý Battle Royale mod spravil Playerunknown na tomto mode.  Do dokonalosti svoj mod preniesol až v PUBG, ktorý tento týždeň dostal na PC na testovanie tretiu mapu. Teraz menšiu s rýchlejšími bojmi. Na Xbox One bol ohlásený príchod Miramar mapy na budúci mesiac.

Aby sme mali Battle Royale novinky kompletné, na tomto móde pracujú aj autori The Division a buď to vydajú ako samostatnú hru, alebo doplnok do The Division. K tomu Ubisoft doplnil, že Ghost Recon Wildlands battle royale nedostane, ale naplánoval mu už obsah na ďalší rok a čoskoro dostane crossover event so Splinter Cell hrou. Totiž ako vieme, Ubisoft sa pripravuje na ohlásenie nového Splinter Cell titulu a toto bude malý predkrm. Keď sme pri Ubisofte, Far Cry 5 sa práve stal ich druhým najlepším launchom, hneď po The Division.  Popritom ohlásili aj ďalší prídavok do Assassins Creed Origins, ale čisto pre PC.

K tomu bol už ohlásený dátum vydania Spider-mana pre PS4, ktorý príde v septembri. Autori k tomu pridali aj ďalšie informácie, ako to, že hra pôjde v 30 fps na oboch verziách konzoly, alebo to, že hrateľná bude postava Mary Jane. K tomu v septembri uvidíme aj remastrovanú Spyro trilógiu, ktorá bola práve ohlásená a vyjde na Xbox One a PS4. Activision ďalšie platformy zatiaľ nepotvrdil, ale PC a Switch zrejme tiež hru uvidia.

Z hardvéru Samsung potvrdil, že ich nové TV v QLED sérii budú mať ako podporu 120Hz vstupu, tak aj VRR, teda TV verziu freesyncu. Hry z Xbox One tak nebudú na týchto TV trhať a zároveň ak pripojíte PC, už nebudete obmedzení na 60 fps, aj keď 120hz je v tejto sérii len pre 1080p obraz. Ak by ste na to chceli lepšiu grafickú kartu, po troch mesiacoch agónie konečne začali ceny grafík klesať. Lepšiu grafiku budete potrebovať aj pre HTC Vive Pro starter kit, ktorý vyjde na viac ako tisícku, ale ponúkne vyššie rozlíšenie.

Zo strany Sony sa zdá, že začala vývojárom posielať devkity PS5, ktoré sú vraj postavené na Zen CPU a Navi GPU. 

 

Novinky sme mali aj v mobilnej oblasti a ukázal sa veľmi pôsobivý prototyp Doogee Mix 4, ktorý ponúka čistý fullscreen, bez výrezu a s pekne zapracovanými kamerami v slider štýle. Huawei k tomu u nás už spustil predobjednávky a aj predaj P20 a P20 Pro mobilov s parádnymi kamerami.

Mobily sme si pozreli aj v recenziách a teraz Xiaomi Redmi 5A Prime, cenovo parádny mobil, a aj U11 Life, cenovo menej parádny mobil, ale stále kvalitný. Z hier sme si zajazdili motorkami v TT Isle of Man, dorazili sme Piliere Zeme, VR titul Moss, pozreli sme sa na impérium mravcov v Empires of the Undergrowth. Nechýba ani recenzia na parádny kooperačný titul A Way Out.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk