Overwatch dostáva novú mapu, upravuje Hanza, nerfuje Tracer a ďalších

Overwatch dostáva nový update s naozaj veľkými zmenami a aj nejakými novinkami

pridal matus_ace 4.5.2018 o 13:24 pod hry
Overwatch dostáva novú mapu, upravuje Hanza, nerfuje Tracer a ďalších

HRY > NOVINKY >

Blizzard priniesol várku noviniek a úprav do Overwatch, ktoré hráči očakávali už dlhšie. Keďže už máme za sebou PvE event Retribution, mapa Rialto z neho prichádza aj do základného Escort režimu. V prostredí talianskeho mesta tak musí jeden tím tlačiť payload a ten druhý tím tomu musí zabrániť. Mapu nám bližšie predstavuje nový trailer.

Okrem toho sme sa však dočkali aj niekoľkých väčších zmien v rámci postáv, kde mnohé sme už dávno očakávali. Najvýraznejšie sa pritom zmenil lukostrelec Hanzo. Jeho schopnosť Scatter Arrow bola nahradená novou schopnosťou Storm Arrows, pri ktorej dokáže rýchlo vystreliť až 6 šípov za sebou a všetky v plnej rýchlosti, avšak spôsobujú menšie poškodenie. Takto v boji dokáže stále spôsobovať dosť škôd, no ž by nemal frustrovať súperov. Rýchlosť Storm Bow projektilu sa zvýšila z 85 na 100. Zmien sa dočkal aj Sonic arrow, ktorého cooldown je už len 12 sekúnd, trvá 6 sekúnd a rádius sa zmenšil na 7 metrov. Novou schopnosťou je aj Lunge - keď je Hanzo vo vzduchu a stlačíte výskok, dočkáte sa nového skoku dopredu.

Junkrat bol tiež už dlhšie cieľom vývojárov a plánovali ho nerfnúť. Veľkosť jeho projektilov z Frag launhera sa zmenšila z 0,3 na 0,2. Spolu s tým autori spomalili jeho Rip-tire schopnosť z 13 na 12.

Lúcio sa dočkal menších zmien. Hneď štvorica z nich upravuje jeho pohyb pri Wall ride, čo je teraz schopnosť, ktorá bude pôsobiť oveľa plynulejšie a to na rôznych miestach naprieč všetkými mapami. Napríklad dokáže plynulejšie jazdiť aj v rohoch, takže autori schopnosť vylepšili. Navyše Soundwave schopnosť už nebude spotrebovávať muníciu a dá sa použiť aj počas nabíjania.

Tankovia boli pre Tracer veľmi ľahkou korisťou, keďže sa pohybujú pomaly, neohrabane a a nalepiť na nich Pulse Bomb bolo veľmi jednoduché. To chceli autori nerfnúť, takže zmenšili poškodenie bomby z 400 na 300. Tankov tak nezlikviduje okamžite, ale na ostatných nepriateľov bude bomba stále účinne fungovať.

Genji sa dočkal len menšej úpravy, ktorá zmenšila hitbox jeho Deflect schopnosti, aby už nedokázal odrážať aj projektily, ktoré boli ďalej od neho.

Ani nováčik Brigitte sa nevyhla menšej úprave. Jej schopnosť Shield Bash dokázala zasiahnuť nepriateľov v naozaj širokom uhle, takže ho autori zmenšili z 90 stupňov na 60. Schopnosť bude presnejšia a zároveň nezasiahne nepriateľov, ktorých by ani nemala.





Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk