Wolfenstein III napraví chyby predchodcov, ponúkne viac slobody a zrejme pridá online podporu

Jedným z problémov hry bola neverbálna komunikácia. Inými slovami, hra príliš zdôrazňovala hráčom veci, ako napríklad to, kam majú ísť alebo slabé miesta nepriateľov.

pridal Gam_er 31.5.2018 o 8:01 pod hry
Wolfenstein III napraví chyby predchodcov, ponúkne viac slobody a zrejme pridá online podporu

HRY > NOVINKY >

Wolfenstein II: The New Colossus vyšiel koncom minulého roka a získal veľké uznanie ako od hráčov, tak od kritikov. Nešlo však o bezchybnú hru a vývojári si jej slabšie miesta uvedomujú. Chceli by sa im viac venovať v pokračovaní, ktoré prvýkrát zmieňuje senior dizajnér Andreas Öjerfors. 

Jedným z problémov hry bola neverbálna komunikácia. Inými slovami, hra príliš zdôrazňovala hráčom veci, ako napríklad to, kam majú ísť alebo slabé miesta nepriateľov. Išlo o jednu z najväčších slabín Wolfensteina II a zároveň niečo, čo chcú Machine Games napraviť s Wolfensteinom III. Od trojky teda zároveň môžeme očakávať viac slobody už od samého začiatku hry. S ďalšou hrou by tiež chceli priniesť niečo iné, čo znie rozhodne zaujímavo. 

„Sloboda v hre je pre mňa, ako pre hráča a vývojára, naozaj veľmi zaujímavá. Ja osobne by som rád pokračoval v tomto smere. Pre nás to bude tretia Wolfenstein hra. Ak by sme pokračovali cestou, o ktorej teraz uvažujeme, chceli by sme sa pohrať aj so samotným formátom hry. Urobiť niečo, čo by ich mohlo zaujímať. Vzhľadom na nový inzerát na stránke firmy, v ktorom hľadajú vývojára na online funkcie, môžeme čakať, že pôjdu týmto smerom.

Reálne môžeme podľa trendov čakať, že pôjdu do otvorenejšieho sveta a pridajú aj kooperáciu, prípadne špeciálny typ multiplayeru. Wolfenstein bol svojho času v multiplayeri veľmi dobrý, ale Machine games nemá v tejto oblasti skúsenosti a ťažko budú chcieť súperiť s Call of Duty a Battlefieldom. Ak tam niečo dajú tak skôr niečo menšie, možno kooperáciu, alebo Battle Royale.

Išlo by samozrejme stále o strieľačku z prvej osoby. Sme štúdio, ktoré sa orientuje na tento žáner, ktorý je jednou z kľúčových hodnôt a ambícií Machine Games. Čokoľvek robíme, aj keby sme pracovali na Tetrise 2, tak by sa z neho stala strieľačka z prvej osoby,” hovorí Öjerfors.

Ide teda o prvé informácie, ktoré sa týkajú tretieho Wolfensteina. V súvislosti s nimi však neočakávame, že by sme na E3 mohli počuť ohlásenie, ak ohlásia, možno skôr samostatnú expanziu ako sme to videli pri prvej hre a ako to Bethesda pri veľkych tituloch praktizuje.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk