Týždenník - Letný úpek

Práve sa dostávame do stredu letnej sezóny a tak to po hernej stránke aj vyzerá. Ohlásenia síce nechýbajú, ale nové hry čakajú na prívetivejšie obdobie.

pridal saver 29.7.2018 o 22:38 pod hry
Týždenník - Letný úpek

HRY > NOVINKY >

Práve sa dostávame do stredu letnej sezóny a tak to po hernej stránke aj vyzerá. Ohlásenia síce nechýbajú, ale nové hry čakajú na prívetivejšie obdobie. Náležite tomu nám teraz vyšiel len mobilný Asphalt 9, ktorý však môže veľmi dobre využiť dovolenkové obdobie a podobne Gay Tony prišiel do GTA Online, aby zbavil hráčov pár eur zarobených na brigádach.

 

Novinky sme tu mali z Cyberpunku 2077, o ktorom autori hovoria, že je postavený na politike, rozdieloch bohatých a chudobných a aj to, že sa snažia o presnosť, preto veci ohľadom implantácie čipu do mozgu konzultovali s neurochirgom.

Nechýbali novinky o Forze Horizon 4, kde tentoraz autori odprezentovali zimu v Británii a pridali aj detailnú zimnú verziu mapy. Hlavný rozdiel oproti iným ročným obdobiam bude zamrznuté jazero, plus samozrejme šmykľavé cesty vyžadujúce si zimné pneumatiky. Plus nebude chýbať deformácia snehu a aj novinka sneh zmiešaný s blatom. K tomu Turn 10 spomenulo novinky do Forza Motorsport 7, odkiaľ do zimy zruší lootboxy a všetky lootboxové autá budú prístupné v hre.

Doplnil to Shadow of the Tomb Raider, ktorý predstavil najväčšiu otvorenú oblasť v Tomb Raider hrách doteraz a to Patiti s nedotknutou dedinkou domorodcov. Táto oblasť veľmi podobná tomu, čo vidíme v Assassin's Creed hrách. Bude zaujímavé sledovať, či sa hra do budúcnosti pustí čisto týmto otvoreným smerom. Autori k tomu ukázali aj zlaňovanie.

K tomu Spider-man ponúkol niekoľko informácií, mali sme tu ďalšiu erotickú novelu, teraz z nemocnice General Practitioner. Analytici odhadovali, aké predaje budú mať prichádzajúce hry, ich veštecká guľa im ukázala, že najviac predá Call of Duty Black Ops 4, pričom Battlefield V a Red Dead Redemption 2 sa budú krčiť smutné v kúte s nižšími predajmi. Ale uvidíme, ako to budú vidieť hráči.

 

Z hardvéru nám Microsoft už dlhšie naznačuje, že nový Xbox je v príprave, respektíve viac Xboxov a teraz sme sa dozvedeli, že jedna z nových konzol bude cloudová (druhá bude plnohodnotná). Nebude to však čistý oneskorený cloud, aký poznáme, ale niečo medzi lokálnym a cloudovým spracovaním, ktoré bude mať rýchlu odozvu a nebude potrebovať toľko lokálneho výkonu. Konzoly by mali vyjsť v roku 2020.

My sme sa popritom pozreli, aké PC si teraz kúpite do 500 eur. Dostanete tam už decentný výkon s GTX1050ti kartami a i3 alebo Ryzen 3 procesormi. Síce na maximálne detaily vo všetkých hrách to nie je, ale ponúkne plnohodnotné hranie. Ak však budete mať peňazí dostatok, nové i9 9900k a i7 9700k prichádzajú a prinášajú zmeny.

Z recenzií sme sa pozreli na zúbok The Banner Saga 3, pridali sme Shaq Fu: A Legend RebornAntventor a aj motorky MXGP Pro. Z klasík sme sa na Switchi pozreli na Another World a Flashback a uzavreli sme to so Sonic Mania Plus. Hardvér nezaostával a ponúkli sme pohľad na soundbar Avermedia Sonicblast, headsety od Sennheiseru a notebook Asus ROG GL503.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18409)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk