Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?

Pre fanúšikov kamiónov a tejto hry je to príjemné spestrenie a ďalšie prejazdené kilometre s novými prívesmi a za neveľkú sumu.

pridal kordi 26.9.2018 o 15:01 pod hry
Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?

HRY > NOVINKY >

Najnovšie DLC Krone Trailer Pack do rozrastajúcej sa rodiny simulátoru kamiónovej dopravy v podobe Euro Truck Simulator 2 je nebezpečne návykové. Nie však preto, že by prídavok výrazným spôsobom rozširoval pôvodnú hru, prinášal nový obsah alebo zlepšoval a opravoval vytýkané chyby. Môže za to samotná hra, ktorá je nepríjemnou drogou i bez tohto malého prídavku. Ten je skôr potešením pre fanúšikov. Aj preto ho hodnotíme iba samostatne, v krátkom texte.

Ako ste si už stihli všimnúť, prvou novinkou je rozšírenie ponuky prívesov. Pre niekoho len nápis na plachte návesu, avšak veteráni istotne ocenia špecifické vlastnosti prívesov. Zakúpiť si ich môžete v špecializovanej predajni. Dôležitou súčasťou je ich úprava, čo sa týka vizuálnej stránky a taktiež ďalšie modifikácie na novinkách. Okrem toho môžete mierne upravovať podvozok, nárazníky, chladiče a interiér si skrášliť šálkou na kávu. Hlúposti, poviete si, avšak skúsení šoféri vedia, že sa s novými prívesmi inak jazdí.

Navyše môžete pneumatiky nových trailerov použiť aj na tie pôvodné, čím okrem iného znížite spotrebu paliva, ale taktiež zmeníte ich jazdné vlastnosti. Užijete si aj s dvojitými prívesmi, kde si to už vyžaduje nemalú zručnosť, avšak zážitok pri preprave tohto hada je znovu o kúsok bližšie k tiráckej nirváne. Ďalšie vizuálne úpravy (ako zmena farby LED diód) nestoja za reč. Ale sú tu nechýbajú nové zadné zásterky, nárazníky, už spomínané pneumatiky s diskami, maticami, puklicami či nábojmi. Fanúšik ich objaví hneď a poteší sa, ostatní si budú ťukať na čelo - za cenu necelých 4 € je však toto rozšírenie celkom príjemným spestrením.

Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?

Menšie úpravy v užívateľskom rozhraní nič výrazne nemenia na zastaranom systéme. Aj s novým patchom došlo k zmenám na niektorých cestách, častejšie sme vídali autá v odstavnom pruhu - a konečne to dávalo aj zmysel, takže niekoho zastavili policajti, iný má poruchu a varuje aj výstražný trojuholník. V engine hry či umelej inteligencii ostatných jazdcov (nejaký ten nový model vozidla sa v záplatách objavil) žiadny posun. Nič to nemení na tom, že si užijeme dlhú cestu z Osla do Catanie.

So zatajeným dychom teda očakávame Beyond the Baltic DLC, ktoré rozšíri mapu o Lotyšsko, Litvu, sever Fínska a časť Ruska so Saint Petersburgom. Ale to je hudba budúcnosti. Krone Trailer Pack je špecifickým prídavkom pre fanúšikov, ktorí ho dokážu oceniť a spozorovať rozdiely. Neprináša ohromnú porciu noviniek, ale je maličkosťou, ktorá za pár drobných osvieži hranie. Zmení ho a ak ste s ETS2 strávili desiatky až stovky hodín, potešíte sa. Nováčikom alebo občasným hráčom nebude dávať Krone Trailer Pack veľký zmysel, ale svoje miesto na trhu si nájde. Ak ste fanúšikmi, určite už tento prídavok máte, ostatní ťažko pochopia a ocenia. Za malý peniaz celkom fajn rozptýlenie.





Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?  Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?  Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?
Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?  Aký je prídavok Euro Truck Simulator 2: Krone Trailer Pack?
Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk