Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer

Ubisoft už naplno začal prezentovať Far Cry New Dawn a pridal nám zábery a aj viac z príbehu.

pridal saver 24.1.2019 o 10:28 pod hry
Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer

HRY > NOVINKY >

Ubisoft už naplno začal prezentovať Far Cry New Dawn a pridal nám zábery a aj viac z príbehu. Ako vieme, hra sa bude odohrávať 17 rokov po nukleárnej apokalypse. Znovu sa dostaneme do rovnakého údolia Hope Country ako vo Far Cry 5. To sa dlho po apokalypse držalo v pokoji, až pokým neprišiel gang Highwaymen a nezačal terorizovať mesto a prostredie.  

 

Hra nás zavedie do postavy veliteľa bezpečnosti pre Thomasa Rusha, muža, ktorý cestuje po zničenej Amerike a pomáha osadám s ich problémami. Pri príchode do údolia ste však napadnutí gangom a spoznávate ich šéfky Mickey a Lou. 

Odlúčený od svojho tímu začínate boj o prežitie a oslobodenie oblasti. Musíte vytvoriť vlastnú základňu v Prosperity, opevnenom sídle miestnych obyvateľov. Budete im pomáhať a najímať si miestnych špecialistov, medzi ktorými uvidíme aj známe tváre, ako Grace Armstrong, Sharky Boshaw, Hurk a Nick Rye. Ale pribudnú aj noví, ako sniperka Nana alebo survivalista Bean. Budete si môcť skrotiť aj zvieratá, ako Timbera, Akitu alebo Horatia.    

 

Ak ľuďom pomôžete, odmenia vás za služby napríklad Saw launcherom, budú tu rôzne podomácky vyrobené zbrane, ktoré si budete môcť ďalej vylepšovať. Rovnako budete vylepšovať svoju základňu, odomykať fast travel a aj expedície do oblastí mimo údolia. Napríklad do ruín Navajo mosta, na lietadlovú loď, alebo opustený zábavný park. 

Celé to bude obohatené o RPG prvky, kde RPG levely dostanú zbrane, vozidlá a samozrejme aj nepriatelia, a teda budete sa musieť zlepšovať, aby ste zničili stále tvrdších nepriateľov. Teda prístup podobný ako v posledných dvoch Assassin's Creed hrách. Nebude chýbať craftovanie vecí z nájdených materiálov. Tie nájdete rôzne rozmiestnené po svete v debnách alebo v outpostoch obsadených nepriateľmi, ktoré budete musieť oslobodiť. 

Zo zaujímavostí kult Eden Gate sa už v novom svete premenoval na New Eden a bude vám pomáhať a vy mu zase pomôžete splniť ich ďalšie proroctvá, ako napríklad nájdenie ich strateného otca Josepha Seeda. 

Hra vyjde 15. februára na PC, Xbox One a PS4. 





Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer  Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer  Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer
Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer  Far Cry New Dawn približuje svoj príbeh a možnosti a pridáva nový trailer
Páči sa mi! (+3)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 15. február 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk