Nintendo má mať na tento rok v príprave ešte 11 neohlásených titulov

Z pozadia Nintenda sa objavili nepotvrdené správy, že tento rok vydajú ešte 11 zatiaľ neoznámených hier

pridal matus_ace 7.2.2019 o 10:18 pod hry
Nintendo má mať na tento rok v príprave ešte 11 neohlásených titulov

HRY > NOVINKY >

Emily Rogers toho vie o Nintende veľa. A ak aj nie ona, rozhodne o Nintende vedia veľa jej zdroje. Ešte totiž pred vydaním Switchu prinášala na svetlo sveta zákulisné informácie a dohady, ktoré sa neskôr potvrdili. A pokračuje v tom stále, pričom najnovšie na fórum ResetEra pridala príspevok popisujúci ešte neoznámené hry pre Switch. Podľa nej má Nintendo v pláne vydať 11 takýchto hier a to asi ešte v tomto roku. Sama však dodáva, že v prípade niektorých je náročné odhadovať pravdepodobnosť ich vydania, keďže sa z marketingových a iných dôvodov vždy môžu odložiť až na rok 2020.

S pravdepodobnosťou 70% a vyššou by sme tento rok mali na Switchi vidieť 8 ešte neoznámených hier. Štyri z nich sú klasické, dve by mali vyjsť len v digitálnej podobe pre eShop, jedna ďalšia by mala predstavovať nový Labo kit a posledná z tejto zostavy by mala predstavovať port Wii U hry z roku 2013. V roku 2013 Nintendo na Wii U vydalo Sing Party, Game & Wario, Pikmin 3, The Wonderful 101, Sonic: Lost World, Wii Party U, Wii Fit U, Wii Sports Club, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD a NES Remix. Osobne si myslím, že najväčšími adeptmi na remaster sú The Wonderful 101 (ktorý by si ho aj najviac zaslúžil) a Super Mario 3D Land.

Z jej zoznamu zostávajú 3 hry s pravdepodobnosťou pod 50%. Jednou z nich je ďalší port z Wii U, ale tentoraz bez bližších podrobností. Taktiež tu však zaradila aj Metroid Prime Trilogy za predpokladu, ak sú informácie zdrojov pravdivé. No a taktiež by mal vyjsť tajný projekt od Retro Studios, o ktorom sa vie už od Wii U éry, no doteraz ho oficiálne nepredstavili. Tu je ale šanca, že bol projekt odložený, či dokonca uložený k ľadu kvôli tomu, že Retro Studios začali pracovať na Metroid Prime 4 po reštartovaní vývoja vedením Nintenda.

Z potvrdených Switch hier sa tento rok dočkáme: Yoshi's Crafted World, Animal Crossing, Luigi's Mansion 3, Marvel Ultimate Alliance 3, Daemon X Machina, Fire Emblem: Three Houses, Dragon Quest XI S a core Pokémon hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk