Marvel’s Avengers vyjde s českými titulkami, nové postavy a misie budú pribúdať aj roky od vydania

Autori prezradili viac detailov k novej Avengers hre. Nebude chýbať customizácia, pribúdajúci obsah zdarma a u nás aj české titulky.

pridal Gam_er 12.6.2019 o 18:28 pod hry
Marvel’s Avengers vyjde s českými titulkami, nové postavy a misie budú pribúdať aj roky od vydania

HRY > NOVINKY >

Hra Marvel’s Avengers sa nám na E3 konečne predstavila oficiálnou cestou. Už dlhší čas sa hovorilo o tom, že je vo vývoji a autori nám konečne ukázali, ako bude vyzerať. Ak ste to náhodou nezachytili, videli sme len cinematic trailer, s krátkymi útržkami hrateľnosti. Prvý gameplay si teda autori šetria. Zatiaľ vieme hlavnú zápletku príbehu a fakt, že pôjde o naozaj ambiciózny titul, ktorý majú na starosti Crystal Dynamics, známi napríklad úspešným rebootom Tomb Raideru. 

Avengers A-Day nás zavedie do oslavy Avengers dňa, kedy kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Black  Widow a Thor predstavujú novú základňu Avengerov v San Franciscu, ukazujú aj vlastný Helicarrier ovládaný experimentálnym zdrojom energie.

Oslava sa však zmení na katastrofickú nehodu s masívnou deštrukciou. Avengers sú označení ako zodpovední za tragédiu a rozpadajú sa. O 5 rokov neskôr ako boli superhrdinovia postavení mimo zákon je svet v ruinách a jediná možnosť je znovu spojiť najsilnejších hrdinov planéty. 

 

Ako to už na E3 býva, po  prezentáciách prichádzajú na rad rozhovory s vývojármi, kde sa dozvedáme postupne ďalšie detaily o predstavených projektoch. Avengers nie sú výnimkou a autori po konferencii Square Enix (stará sa o vydanie), prezradili viac. V hre sa objaví hlboký progresívny systém, ku ktorému zatiaľ nevieme detaily. Vývojári majú v pláne post-launch obsah, kde budú pridávaní zdarma noví hrdinovia, questy a gear. Už niekoľkokrát potvrdili, že ani za jednu z týchto vecí si nebudú od hráčov pýtať peniaze. 

Cieľom toho je pritiahnuť hráčov k titulu znova a vybudovať znovuhrateľnosť. S ňou súvisí aj co-op a možnosť prejsť príbeh s rôznymi hrdinami. V kampani sú však momenty, kedy bude nutné hrať vyložene za konkrétneho hrdinu bez možnosti zmeny. Niekedy však naopak hra nechá hráčovi voľnú ruku a má možnosť výberu. Môžete sa potom sústrediť na jednu postavu alebo sa medzi nimi prepínať. 

V prípade kooperácie autori potvrdili, že ak hráte s kamarátom, nemôžete hrať obaja za rovnakú postavu. Vývojári chcú, aby hráči hrali s rôznymi postavami, takže v príbehu sa nemôže vyskytnúť napríklad 2x Hulk. Avengers sa majú spájať ako tím a postavy sú navrhnuté tak, aby každá prispela svojimi schopnosťami a aby schopnosti hrdinov medzi sebou dokázali spolupracovať. Bude tu niekoľko schopností hrdinov, ktoré efektívne fungujú len vtedy, keď sa spoja. To má urobiť hru ešte zábavnejšou. 

Spôsob hrania sa bude meniť aj tým, ako upravíte svoju postavu. Každá bude mať v základe melee útok plus svoje vlastné schopnosti, ale bude tu aj niekoľko vecí, ktoré budú závisieť od hráča. Od toho, ako svoju postavu customizuje a aký gear si pre ňu vyberie. Samotná hra sa bude do budúcnosti rozširovať:

„Toto je náš vlastný Avengers príbeh, takže ktokoľvek sa pripojí do hry, uvidí našu verziu, ktorú veľmi radi budeme aj naďalej rozširovať. Máme v pláne pridávať na zoznam nové postavy v priebehu budúcich rokov, ale aj nové miesta, misie, nepriateľov a hrateľné postavy. Budete teda môcť vidieť a hrať s celou flotilou Avengers hrdinov.”

Fanúšikov novej Avengers hry v našich končinách poteší aj to, že hra dostane české tituly, čo potvrdil aj lokálny distribútor Cenega. Aj hráči, ktorí neovládajú angličtinu si tak budú môcť príbeh vychutnať úplne do detailov. Tešiť sa môžete na PC, PS4 a Xbox One verziu.   Hra vyjde 15. mája 2020.





Páči sa mi! (+7)






PC
PS4
Xbox One
Stadia
Akčná adventúra

Vývoj: Square Eidos / Crystal Dynamics
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19554)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk