Vývojári Avengers počúvajú hráčov, je možné, že finálny vizuál postáv sa ešte zmení

Nie každému sa páčilo, ako vyzerajú postavy v Avengers. Autori však počúvajú spätnú väzbu a veci sa budú do finálnej verzie hry ešte meniť.

pridal Gam_er 13.6.2019 o 17:36 pod hry
Vývojári Avengers počúvajú hráčov, je možné, že finálny vizuál postáv sa ešte zmení

HRY > NOVINKY >

Avenger je jedna z najväčších značiek v zábavnom priemysle. Po svete má milióny fanúšikov, teší sa obľube na poli komiksov a trhá rekordy na filmovom plátne. Aj toto sú dôvody, pre ktoré hra vzbudzovala obrovské očakávania. Po odhalení sme boli svedkami prevažne pozitívnych ohlasov, no našli sa aj takí, ktorým sa nepáčilo niekoľko vecí. Najväčšiu základňu kritikov tvorili tí, ktorým sa nepáčil vizuál postáv v záberoch, ktoré sme videli. Postavy si totiž neberú známu predlohu z filmov a Crystal Dynamics dalo prednosť svojim vlastným návrhom. Totiž nie je to vôbec lacné a jednoduché získať pôvodných hercov a nakoniec hra ani nie je súčasťou MCU a ponúka vlastný príbeh.

Našťastie pre kritikov, autori už viackrát povedali, že počúvaju každú spätnú väzbu, ktorú odrazia aj na finálnej hre. Zrejme aj preto sme nevideli viac z gameplay záberov, ktoré už vývojári chcú ukázať odladené, v konečnej podobe. Stanovisko Crystal Dynamics je jasné:

„Zdravíme všetkých skutočných fanúšikov. Chceme sa poďakovať za minulú noc a zhliadnutia nášho traileru. Vaša energia bola úžasná! Počúvame všetky komentáre, naozaj sa im venujeme. Zdieľame ich medzi sebou a berieme si ich do štúdia. Len chceme povedať, že vás počujeme a ďakujeme!

Toto vyhlásenie sa zdá byť vedomé toho, že návrh postáv u istej skupiny fanúšikov neuspel. Veci sú pochopiteľné, keďže väčšina fanúšikov si už zvykla na filmový vzhľad postáv, ktorý by chceli vidieť aj v hre. Vývojári znova vyzdvihli veľa možností customizácie a character lock, kde keď si niekto v kooperácii vyberie Iron Mana, postava pre druhého hráča zostane zamknutá. 

Crystal Dynamics sa akutálne budú venovať vylepšeniam hry, pretože to, čo nám ukázali, bola iba pre-alpha verzia, čo zahŕňa aj vizuály postáv. Do vydania 15. mája 2020 majú ešte dosť času. Uvidíme, ako sa s tým ešte popasujú. Zahrať si potom budete môcť na PC, PS4 a Xbox One. U nás dokonca s českými titulkami





Páči sa mi! (+5)






PC
PS4
Xbox One
Stadia
Akčná adventúra

Vývoj: Square Eidos / Crystal Dynamics
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk