Najzaujímavejšie hry z E3 2019

Zhrňme si to najzaujímavejšie čo vlastne E3 tento rok ponúkla a čo ukázala.

pridal saver 16.6.2019 o 10:08 pod hry
Najzaujímavejšie hry z E3 2019

HRY > NOVINKY >

Zhrňme si to najzaujímavejšie čo vlastne E3 tento rok ponúkla a čo ukázala. Peknú ponuku priniesol Microsoft, Nintendo, Ubisoft, ale ukázali sa aj menšie firmy. 

 

Cyberpunk 2077  - PC, Xbox One, PS4 

Najväčšou hviezdou výstavy bol Cyberpunk 2077 a to hlavne vďaka ohláseniu Keanu Reevesa, ktorý prišiel hru osobne aj podporiť a odprezentovať svoju postavu v nej. Vytvoril pritom jedinečné meme. Okrem toho však CD Projekt ohlásil aj dátum vydania na  16. apríl 2020, potvrdil podporu raytracingu v hre, ako aj možnosť vytvorenia si postavy bez ohľadu na pohlavie.

 

Watch Dogs Legion - PC, Xbox One, PS4 

Oficiálne bol ohlásený aj Watch Dogs Legion, ktorý nás zvedie do Londýna po Brexite kedy prevzali vládu extrémisti a z mesta sa stal policajný štát. Všetko je kontrolované, všetko je pod dozorom, a jediný kto to môže zastaviť ste vy a vaša légia. Obyvatelia totiž chcú niečo robiť, vy si ich bude pridávať do svojho tímu a následne pri jednotlivých misiách ovládať.  Vyjde 6. marca 2020.

 

Marvel's Avengers  - PC, Xbox One, PS4

 

Avengeri sa dostávajú aj do hry a to v prevedení od Crystal Dynamics, kde ponúknu singleplayerovú kampaň a aj kooperačné možnosti. Hra sa bude ďalej stále rozširovať s tým, že budú pribúdať hrdinovia a aj nové oblasti, do ktorých sa budeme vyberať. Zároveň však hra nie je previazaná s filmovým univerzom a ide svojou cestou so svojim príbehom a aj vlastným znázornením hrdinov.  Hra vyjde na 15. mája 2020.

 

Jedi Fallen Order - PC, Xbox One, PS4

Jedi sa na E3 bližšie predviedol. ukázal gameplay a aj možnosti postavy, kde preberiete jedeného z Jediov, ktorí prežili Order 66 a skrývajú sa medzi ľuďmi. Náhla udalosť vás však donútiť použiť svoje sily a vydávate sa na útek pred impériom. Objavia sa aj známe postavy z filmov a pribudne aj jedna nová sila a to spomalenie času a aj noví nepriatelia vytvorení špeciálne pre hru Purge troopers zameraný na boj s Jedi bojovníkmi. Hra vyjde už 15. novembra.

 

Gears 5 - PC, Xbox One

 

Gears 5 na E3 odhalil svoj dátum vydania už na 10. septembra, kedy prinesie ako singleplayerovú kampaň vedenú rozpoltenou Kai, tak aj multiplayerové mody. Pribudnú aj novinky ako teraz predstavený escape mod, v ktorom budú traja hráči kooperačne bojovať proti nepriateľom a utekať pred plynom. Ďalšie mody budú predstavené nasledujúce mesiace

 

Halo Infinite - PC, Xbox One, Xbox Two

Halo Infinite sa ukázalo svojou intro animáciou, kde sa Master Chief našiel a boj môže znovu začať. Vesmír okolo neho je zničený a on sa púšťa do boja za záchranu zvyšku toho čo ostalo. Zrejme za to celé môže jeho bývalá AI Cortana. Viac sa dozvieme budúci rok. Hra bude jeden z launch titulov Xbox Two, ale vyjde aj na PC a Xbox One.

 

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild  II - Switch

 

Prvý krátky teaser na pokračovanie dostala Breath of the Wild, kde pokračovanie nás znovu zavedie to krajiny v hre, a ukáže niečo nové.

 

Blair Witch - PC, Xbox One

Príjemným prekvapením bolo predstavenie temnej hororovky Blair witch, ktorá znovu otvorí záhadu temného lesa a zároveň vytvorí nové univerzum, na ktorom sa bude ďalej stavať. Zatiaľ je otázne aká bude presne hrateľnosť a či sa autori Layers of Fear posunú aj mimo svojho walking simulátor žánru, ale prvá ukážka vyzerala parádne. Hra vyjde 30. augusta 

 

The Outer Worlds - PC, Xbox One, PS4

 

Ukázal sa aj zaujímavý titul od Obsidianu, ktorý teraz skúsil spraviť sci-fi RPG, ktorá síce neponúkne otvorené prostredia, ale zase prepracovaný svet, rozhodnutia a kvalitnú akciu. Hra vyjde už 25. októbra.

 

Doom Eternal - PC, Xbox One, PS4

 

Doom na E3 nechýbal a ukázal svoju viac náročnejšiu hrateľnosť. Autori totiž chcú pritvrdiť, v leveloch už nebude toľko nábojov, healt packov, toľko sudov. Zároveň pribudnú nové zbrane, nové herné možnosti a postupne bude pribúdať viac nových nepriateľov, aby hlavne koniec hry nepôsobil stereotypne ako v minulej hre.. Prepracovaný bude multiplayer, ktorý ponúkne viac modov a napríklad aj boj vojaka proti démonom.

 

Elden Ring - PC, Xbox One, PS4

 

Predstavený bol aj nový titul od From software, na ktorom spolupracovali s autorom Hier o tróny. Zatiaľ však veľa detailov neprezradili a ani dátum vydania. 

 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - PC, Xbox One, PS4

Svoju hrateľnosť predviedol aj nový Bloodlines 2, v ktorom sa zmocníme upíra v modernej dobe a budeme sa pretĺkať mestom. Hra vyjde v marci 2020.

 

Deathloop - PC, Xbox One, PS4

Deathloop bude nový titul od Arkane štúdia a ponúkne zaujímavý koncept boja dvoch zabijakov. Hra vás totiž zavedie na ostrov Blackreef, kde sa vedie nekonečný boj medzi dvomi neobyčajnými zabijakmi. Každý z nich má svoje špeciálne sily a každý keď zomrie, znovu povstáva a slučka pokračuje. Hráči budú likvidovať svoje ciele po ostrove a budú sa snažiť uzavrieť slučku raz a navždy.

 

Empire of Sin - PC, Xbox One, PS4

Nový titul predstavil John Romero, ktorý bude akčný, ale bude to stratégia umiestnená v 20-tych rokov, v čase prohibície, kedy proti sebe budú bojovať mafiánske klany. Je to hra, ktorú vraj už dlho chceli Romerovci spraviť a teraz sa konečne k tomu dostali.

 

Borderlands 3 - PC, Xbox One, PS4

Samozrejme Borderlands 3 nemohol chýbať a ukázal svoju 

 

Dying Light 2  - PC, Xbox One, PS4

 

Síce bol Dying Light 2 práve odložený z jesene 2019 na jar 2020, ale hre to určite pomôže. Autori totiž musia prepracovať hlboké rozhodnutia, ktoré v hre spravíte, a ktoré budú mať dopad na vývoj mesta okolo vás. Autori rovno hovoria, že na jedno prejdenie dostanete maximálne polovicu obsahu hry a znovu hrateľnosť tu bude vysoká. Okrem toho môžete čakať kvalitný parkour, intenzívne boje či už cez deň, alebo v noci a samozrejme pôsobivý vizuál.

 

The Legend of Zelda: Link's Awakening - Switch

Pre switch bola ohlásená aj staré Zelda hra z Gameboya, ktorá príde v modernizovanej verzii na Switch.

 

FIFA 20  - PC, Xbox One, PS4, Switch

 

FIFA na E3 nechýbala a do novej časti okrem bežných vylepšení do hrateľnosti pridá aj pouličný futbal. Bude to zaujímavé spestrenie a pritom úplne iné ako Fifa Street série, keďže nepôjde o akrádový futbal, ale simulačný rovnako ako v štandardných FIFA zápasoch.

 

Ghostwire: Tokyo  - PC, Xbox One, PS4

  

Tango Gameworks autori Evil Within predstavili na E3 svoj nový titul a tentoraz síce iný, ale zlo v ňom nebude chýbať. Dostanete sa do mesta Tokio potom ako polovica jeho obyvateľov zmizla a so svojimi špeciálnymi schopnosťami sa postavíte proti zlu, ktoré to spôsobilo.

 

Astral Chain - Switch

  

Z japonských firiem sa previedlo aj  PlatinumGames a to s titulom Astral Chain pre Switch, ktorý ponúkne klasickú japonskú sekačku. 

 

Ori and the Will of the Wisps - PC, Xbox One

Nový Ori na E3 ponúkol veľmi pôsobivý trailer ukazujúci zaujímavé rozšírenia hrateľnosti a aj pohľad na hru. Zároveň však konečne dostal dátum vydania, ktorý bude 11. februára 2020. Počkáme si, ale zrejme to bude stáť za to.

 

Rainbow Six Quarantine  - PC, Xbox One, PS4

Prvú ukážku dostal aj kooperačný spin-off od Rainbow Six Siege, o ktorom sme počúvali už dlhšie a mysleli, sme si, že príde ako doplnkový režim k Siege. Nakoniec vychádza ako samostatná hra. 

 

Evil Genius 2 - PC

Predvedený bol aj Evil Genius 2, pokračovanie zábavnej manažmentovky zloducha. Znovu sa usídlime v sopke a budeme expandovať našu základňu a zároveň aj vyvíjať čo najväčšie hrozby pre svet.

 

Wasteland 3 - PC, Xbox One, PS4

Na E3 nechýbal ani nový Wasteland 3, ktorý nás znovu zavedie do postapokalyptickej budúcnosti, konkrétne v Colorade. Ponúkne svoj RPG štýl a ťahové boje. Hra vyjde začiatkom roka 2020, kde titul pre odkúpenie Microsoftom môžu lepšie dotiahnuť a odložili ho z tohto roka.

 

Age of Empires 2 Definitive edition - PC

Microsoft predviedol novú Age of Empires hru a to definitívnu edíciu dvojky, ktorá ponúkne zlepšenú grafiku do 4K a rôzne menšie vylepšenia pre moderné hranie. Už rovno ohlásili aj príchod Age of Empires 3 Definitive edition a zrejme až po ňom uvidíme Age of Empires 4.

 

12 minutes - PC, Xbox One

Jeden z najzaujímavejších indie titulov je určite 12 minutes, bude to triller s časovou slučkou, z ktorej sa budete musieť vymaniť a to vyriešením situácie vo vašom byte. Vaša žena niečo spravila a prichádza vrah. Hra vyjde začiatkom roka 2020.

 

Fall Guys - PC, PS4

Naopak jedna z najzábavnejších indie záležitosti bude Fall Guys,  battle royale so 100 zábavnými panáčikmi, pričom hrateĺnosť je založená na fyzike a na úlohách v prekonávaní prekážok. Hra vyjde v roku 2020.

 

Desperados III - PC, Xbox One, PS4

V krátkosti sa ukázal aj nový Desperados, ktorý nás vráti späť do parádneho strategického štýlu, ktorý vytvoril Commandos. Mimochodom Commandos 2 spolu s Praetorians dostaný HD remastre.

 

Final Fantasy VII Remake - PC, PS4

Final Fantasy VII konečne dostal dátum aj keď len svojej prvej časti a na PS4. Príde tam v marci 2020

 

Bleeding Edge - PC, Xbox One

Ninja Theory ukázali svoju novú sekačku a tentoraz to bude multiplayerovka 4vs4 spracovaná v zábavnom štýle.





Páči sa mi! (+10)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17978)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk