Marvel’s Avengers nebude open world, ale vezme nás do viacerých oblastí, offline hra stále nie je potvrdená

Autori prezradili znova niečo viac k Avengers. Namiesto jedného otvoreného sveta sa rozhodli pre systém centrálneho Hubu, ktorý nás vezme do viacerých oblastí.

pridal Gam_er 14.6.2019 o 12:14 pod hry
Marvel’s Avengers nebude open world, ale vezme nás do viacerých oblastí, offline hra stále nie je potvrdená

HRY > NOVINKY >

Pripravovaná Avengers hra sa nám konečne odprezentovala a vzbudila veľa pozitívnych ohlasov, ktoré však prirodzene spravádza aj veľa otázok od fanúšikov. Tí sa chcú dozvedieť čo najviac a našťastie pre nás všetkých, stále prebieha týždeň E3. To znamená, že vývojári sa skrátka posadia medzi ľudí a rozprávajú o svojich hrách. Preto sa po konferenciách dozvedáme postupne viacero nových detailov.

Výnimkou nie je ani Avengers, o ktorom rozprával vedúci producent Rose Hunt a vedúci dizajnér Philippe Therien. Verejné otázky a odpovede nám teda objasnili niekoľko ďalších detailov. Jednou z najväčších otázok po zistení, že sa Avengers budú zameriavať na online kooperáciu bolo, či hra vôbec má / bude dať mať aj offline režim pre sólo hranie. Samozrejme, Crystal Dynamics mysleli aj na sólových hráčov a Avengers môžete hrať aj singleplayer, pri offline hraní však nebola odpoveď jednoznačná. Je teda stále otázne, či titul nebude always online:

„Samozrejme, ak to chcete, môžete hrať Avengers sami, ale veľmi silno by sme chceli povzbudiť ľudí k tomu, aby zhromaždili svojich priateľov a užili si hru spoločne. Tak, ako sú Avengers úžasní v tíme, rovnako zažijete viac zábavy v multiplayeri. Ale jasne, väčšinu z týchto vecí zvládnete aj sami.”

Táto odpoveď je rozhodne v kontraste s tým, či noví Avengers sú alebo nie sú offline hrou. Zrejme sa sústreďuje skôr na skutočnosť, že obsah je možné hrať aj v režime osamelého vlka, čo ponúka aj veľa online titulov ako Destiny či The Division. Avengers sú však stále zameraní na silný príbeh, ale aj na kooperáciu v multiplayeri a na neustále sa vyvíjajúci svet. 

Ďalšia z vecí, ktorú sme sa dozvedeli, sa týkala otázky otvoreného sveta, teda toho, či Avengers sú alebo nie sú hrou v otvorenom svete. Odpoveď autorov bola, že nepôjde o hru v otvorenom svete, teda aspoň do určitej miery. Crystal Dynamics sa rozhodli pre systém, ktorý sa nazýva Hub. Bude tu teda jedna hlavná oblasť, ktorá funguje ako základňa pre operácie, ale rovnako bude fungovať aj ako centrálny prístupový bod pre ďalšie oblasti. Pre hráčov je tu však stále rozsiahly priestor na preskúmanie, ale bude fungovať mimo úrovne hubu, namiesto jednej prepojenej mapy:

„Zo základne pre operácie môžete preskúmať naozaj obrovský svet. Môžete sa z nej vydať na mnoho rôznych miest. Sme naozaj nadšení z toho, že vám môžeme ukázať množstvo cool miest, na ktoré sa môžete vydať. Projekt bol príliš veľký na to, aby sa nachádzal len na jednom mieste. Takže tu môžete očakávať ďalšie, rozličné oblasti, ktoré vezmú Avengers všade.

Hra bola naozaj príliš veľká na to, aby mohla byť obsiahnutá v jednom veľkom otvorenom svete. Takže sme ju rozdelili do rôznych oblastí, do ktorých by ste mohli ísť a ktoré nám dali príležitosť urobiť viac rôznych prostredí, v ktorých by ste mohli hrať. Namiesto jedného veľkého mesta sme išli do variácií rôznych prostredí a oblastí. Úprimne si myslíme, že to je oveľa lepšie riešenie.”

Rozhodnutie tvorcov dáva zmysel, pretože Avengers majú tendenciu cestovať po celom svete tam, kde sú potrební. Toto rozhodnutie by teda malo ponúknuť oveľa bohatšiu hru z hľadiska zasadenia. 





Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One
Stadia
Akčná adventúra

Vývoj: Square Eidos / Crystal Dynamics
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19897)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk