Týždenník - Gears of Blair Witch

Teraz sme mali veľký týždeň, prišiel Gears 5 a pridali sme aj ďalšie recenzie na veľké tituly.

pridal saver 8.9.2019 o 22:01 pod hry
Týždenník - Gears of Blair Witch

HRY > NOVINKY >

Gears 5 ovládol tento týždeň, kde dostal recenzie a už vyšiel pre predplatiteľov Xbox Game Pass Ultimate. U nás v recenzii dostal 9.0 a celosvetovo má priemer 8.6. Ponúkol pôsobivý zážitok ako v kampani, tak aj kooperácii a multiplayeri. Autori teraz pridali otvorenosť a aj rozmanitosť prostredí. Optimalizácia hry je priam ukážková ako na konzole, tak na PC. Všetci si hru budú môcť zahrať už v utorok.

Okrem toho sme priniesli aj recenziu na Control, ktorý je zaujímavý a ponúka typickú Remedu akciu, aj keď v oblasti optimalizácie je pravý opak Gearsov a na pôvodných verziách konzol ide veľmi zle. Ale samotný príbeh a pozadie je zaujímavé a ukazuje aj to, že celý svet hry je previazaný zo svetom Alana Wakea.  Pridali sme aj recenziu na Blair Witch, hru, ktorá je spravená podľa filmovej témy Blair Witch a autori to poňali veľmi zaujímavo a dokázali zachytiť horor daného lesa. Horor nedokázali až tak dobre zachytiť autori The Dark Pictures Antology: Man of Medan, ktorým to až tak dobre nevyšlo, ale ak máte radi interaktívne adventúry, určite to nevynechajte, ďalšie hry do série budú prichádzať. Oproti tomu je zatiaľ otázne, či budú ďalšie hry prichádzať do Ancestors: The Humankind Odyssey titulu, ten sa snažil ukázať evolúciu človeka, ale skončilo to nevýrazne.

Tento týždeň bola spustená aj beta Ghost Recon Breakpoint, ktorý ponúka nové poňatie série a oproti Wildlands ide viac online a má aj viac prvkov z looter shooter hier, aj keď nemení svoju taktickú hrateľnosť. Postava sa síce leveluje, ale nepriatelia majú len základné odolnosti podľa svojho classu a stále na zabitie stačí jeden headshot. Nie sú to špongie ako v Division alebo Destiny. Zároveň však nové prvky, hlavne dropy, pridávajú akoby arkádovosť. Zrejme to nejde tým smerom k realistickosti, ako by si priali fanúšikovia. Záleží, ako to komu bude prekážať, skôr väčším problémom, čo ukázala beta, boli chyby. Dúfajme, že ich poodstraňujú.

 

Mali sme tu aj malý náznak na ďalší prichádzajúci titul a to Death Stranding. O ňom sa sám autor Kojima vyjadril, že ani on jej vlastne nerozumie. Uvidíme, ako jej porozumejú hráči, keďže stále nevie povedať, čo vlastne hra ponúkne okrem toho, čo už ukázal. 

Okrem toho Assasin's Creed Odyssey má ohlásený Discovery Tour, ktorý príde už o pár dni a bude znovu zadarmo. Prevedie nás starým Gréckom aj s komentárom. Valve ukázalo nový dizajn Steam knižnice, ktorý príde do beta testu. A keď sme pri Valve, zdá sa, že firma pripravuje Half Life VR postavený na Unity engine. Dozvedeli sme sa aj to, že prakticky všetky prestrihové scény v Cyberpunku budú vo fps pohľade. Ako aj to, že filmový Tomb Raider bude pokračovať.

 

Prezentovalo sa aj Nintendo, ktoré ohlásilo tonu nových titulov, kde okrem už známych ako Luigi's Mansion 3, The Witcher 3, príde aj Return of the Obra Dinn, Rogue Company, Doom 64, Assassin's Creed  The Rebel Collection alebo aj Star Wars: Jedi Knight 2 - Jedi Outcast. Príde tam aj Overwatch, kde už Blizzard začína uvažovať nad crossplayom.

 

Z ďalších článkov sme priniesli recenziu na peknú, ale na svoju triedu drahú low-endovú Nokiu 4.2, z iných hier sme zrecenzovali Pagan Online a z preview sme pridali Planet Zoo, Borderlands 3, Empire of Sin a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. A doplnili sme to tonami ďalších dojmov z hier z Gamescomu, ako Daymare 1998, novú akciu od Wargamingu Caliber, pozreli sme sa aj na Contru, ale aj Overpass racingovku, Iceborne expanziu pre Monster Hunter World, Iron Man VR, Everspace 2, Protocore, Wrath, motorkovú hru TT Isle of Man 2, vesmírny Starpoint Gemini 3 , kyberpunkový Gamedec a nakoniec Unity of Command II a retro Cyber Shadow.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk