Týždenník - GTA VI v roku 2023?

Tento týždeň sa niesol hlavne v očakávaniach na jún, kedy sa rozbehnú všetky akcie, ktoré nahrádzajú E3.

pridal saver 31.5.2020 o 22:29 pod hry
Týždenník - GTA VI v roku 2023?

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol hlavne v očakávaniach na jún, kedy sa rozbehnú všetky akcie, ktoré nahrádzajú E3. Plus možno nám Take 2 naznačilo dátum vydania GTA VI, kde vo finančnej správe si veľké prostriedky vyhradilo na rok 2023. Take 2 hovorí, že to nič neznamená, ale ohlásenie sa už určite blíži. Zatiaľ kým vyjde, môžete si zahrať zmodované GTA V. Nový NaturalVision Evolved mod prichádza.

Mali sme tu aj novinky ohľadom PS5, ktorá dostane oficiálnu prezentáciu už tento štvrtok. Bude mať hodinu a nebude tak extra dlhá, ale minimálne rôzne väčšie hry a menšie hry sú už prisľúbené. Očakávame aspoň ukázanie dizajnu konzoly, aby sme už nemuseli riešiť leaky a pridávať fanarty ako obrázky.

 

Predtým však ešte Sony upravilo svoju stránku, odkiaľ zrušilo odkaz o spätnej kompatibilite. Namiesto toho sme sa hneď dozvedeli, že firmy si musia od júla zabezpečiť spätnú kompatibilitu s PS5 na všetkých zasielaných tituloch na certifikáciu. Pre staršie hry je to dobrovoľné. Zatiaľ nevieme, či staršie hry pôjdu v spätnej kompatibilite len po zásahu vývojárov, alebo či to bude vedieť Sony aj automaticky riešiť. K tomu potvrdili, že stále veria v generácie a zdá sa, že svoje ďalšie hry budú už dávať len na PS5. Doplnili, že cena PS5 nebude nevyhnutne najnižšia.

Sony tento týždeň ponúklo aj hlbší pohľad na The Last of Us Part II

Microsoft potvrdil spätnú kompatibilitu hier s Xbox Series X už pri vydaní a to pre tisíce hier zo všetkých generácií Xboxu. Dodal aj to, že aj on verí v generácie, ale generácie hier. Generácie hier, ktoré môžete hrať na všetkých zariadeniach. Microsoft tu ide opačným prístupom a namiesto toho, aby sa snažil spraviť hry na jedno zariadenie, snaží sa robiť hry pre čo najviac hráčov. 

Zároveň sa objavila zaujímavá vec ohľadom Microsoftu a Segy, kde už dlhšie vieme, že spolu paktujú a zrejme pripravujú Panzer Dragoon Saga remake, ale začalo sa niečo naznačovať, že by Sega mohla dostať vlastnú novú konzolu, respektíve konzolu Microsoftu, o ktorú by sa v Japonsku starala. Sú to len dohady, ale na tento týždeň sa v japonskom Famitsu pripravuje nejaký veľký článok podľa redaktora porovnateľný s predstavením PS5. PS5 to znovu zrejme nebude, naznačuje sa tam Sega, ale môže to byť aj niečo od Nintenda.

 

Z iných noviniek si už na GOG môžete stiahnuť demo Desperados 3, kovbojskú taktickú stratégiu a zároveň pokračovanie klasickej série. Objavili sa aj informácie o Assassinovi hovoriace, že hlavná postava bude čitateľná a jasná, nebude v každom rozhovore môcť tvrdiť niečo iné. Zároveň autori potvrdili, že hra prepojí staré rády z Origins s Templármi. Z iných hier pribudol aj pekný mod pre Half-Life: Alyx, ktorý ho už prerobí do štandardnej fps hry. K tomu Alyx práve dostala češtinu a aj fyziku vody vo fľašiach.

 

Keď sme pri VR, HP práve ohlásilo nový Reverb G2 headset, ktorý je už aj viac herný. Ponúka 4K rozlíšenie a cenu prijateľných 600 dolárov. Prísť má tento rok, uvidímem ako sadne a aká bude kvalita obrazu. 

 

Z recenzií sme sa pozreli na príbeh žraloka v Maneater, vyšiel aj očakávaný Minecraft Dungeons v Diablo štýle. Pridali sme sme aj pôsobivý titul Spirit of the North a aj definitívnu edíciu Xenoblade Chronicles. Priniesli sme aj interview o Iron Man VR titule

Pridali sme aj nový podcast, tentoraz o histórii konzol. Zatiaľ prvú časť, druhá bude nasledovať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18387)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk