Far Cry Instincts informácie

pridal saver 12.5.2005 o 11:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGNko sa pustilo do testovania Far Cry Instincts, pokračovania PCečkovej akcie v trochu viac akčnom survival formáte. Hra najnovšie vyjde len na Xbox a to už v septembri. Hra prinesie ešte prepracovanejšiu hrateľnosť a príbeh ako pôvodná hra. Príbeh bude podobný ako originál, ale bude rozsiahlejší, plný zvratov, prekvapení a intríg. Teda nemalo by to byť také priamočiare ako sme videli v pôvodnej hre. Rovnako aj z hľadiska hrateľnosti to bude rozšírené, pribudnú stealth techniky zabíjania, ako napríklad podrezanie zozadu, pasce v podobe drevených kolíkov a novinkou bude aj brutálny mód (feral mod) so špefickými útokmi a možnosťami. Nebude chýbať rozsiahlejšia ponuka vozidiel a rovnako aj multiplayerová časť bude rozšírená a bude podporovať hru 16 hráčov (pre hráčov bez online prístupu bude aj splitscreen pre 4 hráčov). Hráčov poteší aj rýchly a intuitívny editor máp (podobný zaujímavý editor bol v Pariah).

V príbehu preberáte úlohu Jacka Carvera, kapitána malej prevoznej lode, ktorý bol najatý novinárkou Valériou Cortez, aby ju dopravil na tropický ostrov. Keď odíde, aby spravila fotky, vy zaspíte. Keď sa prebudíte, zisťujete, že vaša loď sa stala terčom ozbrojencov a ledva pred následným výbuchom stihnete vyskočiť. Ostáva vám iba jediné, nájsť Valériu a dostať ju, aj seba do bezpečia. Potom však zachytíte záhadný rádio signál muža na neďalekom ostrove, ktorý vás naviguje priamo v ústrety nebezpečenstva. Navyše cestou stretnete muža menom Kreeger, ktorý vám vpichne sérum otvárajúce vašu temnú stránku plnú zlosti. Toto vám umožní počas hry prepínať sa do feral módu, kde využijete svoje nové extrémne sily na zabíjanie nepriateľov. Budete môcť stopovať ľudí podľa pachu, používať vylepšený zrak, bežať rýchlejšie a útočiť s väčšou silou a rýchlosťou. Feral mód nie je časovo obmedzený a budete si ho postupne vylepšovať počtom zabitých nepriateľov. Postupne sa z loveného bude stávať lovec. No lovec sa mení, mení na niečo strašné...

AI nepriateľov bude podobná ako v PC hre a protivníci budú rovnako spolupracovať, prehľadávať miesta odkiaľ prišli neznáme zvuky a naháňať vás krížom cez džungľu. Vy ich budete môcť odlákavať na vyberané miesta, napríklad hodeným kameňom, aby ste sa k nim mohli následne potichu zozadu priblížiť a ukončiť ich životnú púť. Potom vám ostáva len zobrať im zbrane a presunúť sa na ďalší cieľ.

Hra vyzerá výrazne vylepšená oproti PC verzii, síce nedosiahne grafických detailov aké mala originála hra, ale nové možnosti a rozšírenia to určite vyvážia. 34MB dlhý trailer nájdete tu.

Update: Pôvodné obrázky k novinke sme nahradili za vysoko kvalitné zábery v rozlíšení 1600x1200.





Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie Far Cry Instincts informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk