Rocksteady majú pracovať na Suicide Squad hre v štýle Fortnite

Autori úspešnej série Batman Arkham už 5 rokov o svojom novom projekte mlčia. Najnovší leak hovorí o Suicide Squad v podobe multiplayerovky.

pridal Gam_er 20.6.2020 o 9:47 pod hry
Rocksteady majú pracovať na Suicide Squad hre v štýle Fortnite

HRY > NOVINKY >

Rocksteady opustili sériu Batman Arkham a už pomerne dlho (od vydania Arkham Knighta v roku 2015) pracujú na svojej novej hre, o ktorej nevieme vôbec nič. Počas rokov mlčania sa objavilo zopár leakov, ktoré naznačovali, že máme čakať novú Superman hru alebo, že sa napokon Rocksteady vrátili k Batmanovi. Najnovší leak však hovorí, že svoje herné spracovanie od Rocksteady dostane Suicide Squad. Leak pochádza z novej epizódy podcastu Kinda Funny Games Daily.

Ak však čakáte parádnu príbehovú hru na štýl Arkham titulov, leak vás zrejme sklame. Má totiž ísť o hru v podobe služby, čo v zásade znamená, že bude lacná s postupným pridávaním obsahu a speňažovaním hráčov po celú dobu životnosti titulu. Padla tiež zmienka o tom, že by mohlo ísť o niečo podobné ako Fortnite. Podcast hostil Imran Khan, bývalý redaktor Game Informeru, ktorý však už nepridal žiadne ďalšie podrobnosti. 

Herné spracovanie Suicide Squad by však možno dávalo zmysel z dôvodu, že značku pomerne slušne spropagoval film v roku 2016. Síce nebol každému po chuti, no zarobil vyše 760-miliónov dolárov a dokonca získal Oscara v kategórii makeup. Zároveň sa chystá ďalší film s novým obsadením, ktorý vzniká pod taktovkou Jamesa Gunna, režiséra Strážcov Galaxie. Viac by sme sa mohli dozvedieť na augustovom evente FANDOME, ktorý má priniesť veľa noviniek zo sveta DC Comics, vrátane filmov, seriálov a hier. Mimochodom, Suicide Squad už herné spracovanie dostalo, avšak len na mobily v čase uvedenia filmu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk