Crash Bandicoot 4: It's About Time ponúkne veľké svety, moderný a retro režim či nové možnosti pohybov

Design producer Lou Studdert hovorí o nových detailoch, ktoré čakajú hráčov v štvrtom Crashovi. Zmeny sa dotknú aj hrateľnosti.

pridal Gam_er 24.6.2020 o 15:33 pod hry
Crash Bandicoot 4: It's About Time ponúkne veľké svety, moderný a retro režim či nové možnosti pohybov

HRY > NOVINKY >

Po leakoch napokon Activision plne predstavil nového Crasha 4, ktorý nesie podtitul It's About Time. Pôjde o úplne nové pokračovanie série, ktoré nadviaže na Crash Bandicoot 3: Warped. Stoja za ním autori Toys for Bob, ktorí pomáhali pri remastroch N Sane Trilogy a Spyra. Autori zároveň prezrádzajú viacero nových podrobností, z ktorých si na hru viete urobiť názor. 

It's About Time je postavený od základov ako nový zážitok, ktorý pokračuje v duchu pôvodných troch Crash hier od Naughty Dog pre pôvodnú PlayStation. Ponúkne viacero hrateľných postáv vrátane Coco Bandicoot alebo Neo Cortexa. Zároveň predstaví nový umelecký štýl a ďalšie detaily, ktoré sa odkláňajú od vízie Vicarious Visions (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy). Viac o hre hovorí Lou Studdert (design producer):

"Nie je to Crash 4 len preto, že rozprávanie príbehu pokračuje tam, kde skončila trojka, ale aj preto, že rozširuje dej mimo pôvodnej trilógie. Medzitým sa však pozeráme späť na veci, ktoré fungovali dobre v pôvodných hrách. Prinášame späť to autentické a posúvame hru vpred."

Crash 4 je vybudovaný od základov a nie je postavený na existujúcom či obnovenom kóde, ako sme to videli pri N Sane Trilogy. Drží sa však tradičných prístupov a rovnakého nastavenia kamery. Cieľom autorov bolo dať fanúšikom pokračovanie, ktoré nikdy nedostali. Okrem zaužívaných a fungujúcich vecí však môžeme čakať aj novinky, kam patrí aj nová paleta pohybov. Crash v It's About Time nebude už len skákať, točiť sa či kĺzať, ale dokáže aj odskočiť, liezť alebo švihať. Dizajn levelov je nastavený tak, aby hráči využili všetky pohyby Crasha a zvýšili znovuhrateľnosť. 

Zrejme vám neunikol ani nový dizajn postáv, ktorý má podľa autorov zachytávať ich ducha a umožniť ambicióznejší dizajn sveta. Po novom budú totiž svety oveľa väčšie, čo predtým výkon konzol neumožňoval. Širšiu škálu tu dostane aj obťažnosť, s ktorou chcú byť teraz oproti pôvodnej trilógii pre istú skupinu hráčov prístupnejší, no pre ďalšiu chcú ponúknuť dostatočnú výzvu. Výber teda bude na každom hráčovi. Budú tu aj rôzne režimy a ďalšie výzvy, o ktorých sa máme dozvedieť neskôr.

Novinkou budú aj dva režimy - moderný a retro, ktoré menia spôsob, ako hra bude vnímať zbieranie ovocia či životy. Ovocie Wumpa teraz bude smerovať k dosiahnutiu cieľov na konci každej úrovne a môže byť použité ako mena v oboch režimoch. Retro režim však prinesie späť to, čo poznáme, kde máte stanovený počet životov a za 100 kusov Wumpa ovocia máte pridaný ďalší život. Ak však zomriete v modernom režime, hra vás reštartuje od kontrolného bodu. 

Titul príde začiatkom októbra na Xbox One a PS4.





Páči sa mi! (+8)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Activision / Toys for Bob
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 2. október 2020
 12.3. 2021 (,Switch,Xbox Series X|S,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19963)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk