Autori Marvel’s Avengers vysvetľujú slobodu pohybu v hre, kde vás čaká neobmedzené lietanie

Novinka od Crystal Dynamic síce nie je open worldom, no aj tak vám dá možnosť skúmať úroveň a letieť kamkoľvek chcete.

pridal Gam_er 29.6.2020 o 16:14 pod hry
Autori Marvel’s Avengers vysvetľujú slobodu pohybu v hre, kde vás čaká neobmedzené lietanie

HRY > NOVINKY >

Aj keď to z prezentácie hry tak nevyzeralo, Marvel’s Avengers nebude open world. Namiesto toho sa delí na veľké hub zóny, kde budú môcť hráči plniť hlavné aj vedľajšie úlohy spolu s množstvom aktivít a voľnosťou pohybu. Viac k tejto otvorenosti povedal Philippe Therien (War Zone director):

"Medzi úlohami sa môžete úplne voľne túlať a hľadať zaujímavé miesta, ktoré ponúka daná úroveň. Môžu to byť spojenci, ktorých treba zachrániť, bounty nepriatelia, ktorých treba poraziť pre loot, skryté odmeny a rôzne ďalšie aktivity. Priestor úrovne je vám však celý plne k dispozícii a ak nechcete neustále bojovať, môžete sa ním len tak túlať a kochať sa scenériou. 

Vo War Zone (časť hry určená pre co-op) to napríklad funguje tak, že si najprv vyberiete misiu a svojho hrdinu. Dostanete sa dovnútra danej zóny, s tým, že ste tam, kým sa zvolená misia neskončí. Prostredie môžete skúmať do okamihu, kým nie je splnený konečný cieľ misie. Potom sa totiž vraciate na Quinjet, kde si môžete vybrať ďalšiu misiu. Hráči sa prakticky počas hrania môžu rozdeliť a ísť tam, kam chcú. Ale mali by myslieť na to, že ak pôjdu niekam osamote, nepriatelia ich môžu rýchlo dostať. 

Zároveň bolo potvrdené, že v hre môžeme čakať rôzne typy prostredí s tým, že do hry ich postupne pribudne ešte viac. Sú tu mestá, lesy, arktické oblasti, pozrieme sa aj pod vodu či na orbitu a niektoré ďalšie prostredia, ktoré ešte neboli odhalené. Pohyb hrdinov bude vyvážený a nastavený tak, aby neboli favorizovaní tí, ktorí dokážu lietať a sú rýchlejší než ostatní, čím by rýchlejšie splnili úlohy danej misie:

"Hrdinovia sú vyvážení, aby dokázali prekonať rovnaké vzdialenosti vo všeobecnosti v rovnakom čase, aj keď s drobnými rozdielmi. Tí, ktorí nelietajú, majú však rôzne akrobatické pohyby. Bez toho, aby som veľa spoiloval môžem povedať, že napríklad Hulk môže skákať a Black Widow má napríklad gadgety."

Okrem toho autori potvrdili, že postavy z hľadiska lietania nebudú obmedzované a môžete lietať kamkoľvek chcete. Nemá pritom ísť len o otvorené oblasti, ale dostupné bude aj lietanie v budovách, interiéroch či pod zemou. Nebudete nútení chodiť kamkoľvek a všade sa budete môcť dostať lietaním. Výnimkou budú len prechody medzi oblasťami. 





Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One
Stadia
Akčná adventúra

Vývoj: Square Eidos / Crystal Dynamics
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk