Týždenník - Mafia, Cyberpunk a Crysis

Tento týždeň bol taký vlažnejší nesúci sa očakávaniami od budúceho týždňa.

pridal saver 5.7.2020 o 22:15 pod hry
Týždenník - Mafia, Cyberpunk a Crysis

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol taký vlažnejší nesúci sa očakávaniami od budúceho týždňa. V ňom totiž uvidíme najmenej tri prezentácie a to v utorok od Naconu, ktorý predstaví nový Test Drive a novú RPG od Spiders štúdia, následne v sobotu je Devolver Digital, ktorý prinesie minimálne nový Shadow Warrior, a nakoniec v nedeľu je Ubisoft, od ktorého očakávame predstavenie nového Assassina, Watch Dogs a Far Cry 6. O Far Cry 6 som trochu zapolemizoval v článku, kde som spojil aktuálne leaky a aj náznaky hlavných postáv s možnosťami, kam sa séria v novej časti vyberie.

 

  

 

Bližšie informácie sa objavili aj o remaku Mafie, aj keď nič konkrétne, viac omáčky okolo toho, čo vieme, a teda nová grafika, vylepšený engine z Mafie 3, cover štýl akcie, motorky a porovnanie so štýlom remaku Resident Evil 2. Pritom bolo potvrdené, že hlas hlavnej postavy znovu preberie Marek Vašut.

Podobne sme niekoľko nových drobností mali o Cyberpunku 2077, kde autori povedali, že ho vieme hrať šialene ako GTA V, ale vzhľadom na následky to zrejme nebudeme preferovať. K tomu nám autori potvrdili, že PC verzia pôjde čisto na DX12 a teda na Windows 10 a Windows 7 a titul ukázal aj na ďalších záberoch s raytracingom.

 

 

Z nových hier nám práve vyšla nová Trackmania so zvláštnym systémom platenia, kde úplne základná časť hry je zadarmo, ale ak chcete viac, musíte platiť ročné predplatné. Nie je vysoké, ale je to netradičný systém platenia v dobe, kedy sú hráči zvyknutí na season passy.

 

 

Tento týždeň zaujal aj titul od Playwayu a to pirátska Battle Royale hra Out of Reach. Je to niečo iné ako Playway štandardne prináša a zdá sa že už to majú v hrateľnej verzii. Ponúknu pirátske boje, boje na ostrovoch a nakoniec aj nosenie truhlíc do jaskýň, kde sa rozhodne o víťazovi.

 

 

Veľký trapas si spravil tento týždeň Crytek, ktorého remaster Crysisu vôbec nevyznel na prvých leakoch dobre (porovnanie), a tak ho celý stiahli a odložili o niekoľko týždňov. Jedinú verziu, ktorú zatiaľ nechali verejnú, je Switch verzia, ktorá na malý výkon vyzerá veľmi dobre. Bude zaujímavé sledovať, ako ju dokážu vylepšiť. Ona sama o sebe nevyzerá zle, ale oproti pôvodnej hre je to len malé vylepšenie a oproti staršiemu teasingu vo videu s novým enginom je to o generáciu späť. Možno ten teasing je až na nový Crysis.  Tento remaster robí Saber Interactive a zjavne to výrazne nevylepšujú.

 

 

 

 

Z iných hier Ubisoft ukázal Hyper Scape, svoj nový Battle Royale titul. Dozvedeli sme sa, že Death Stranding zapracuje DLSS 2.0 a ten príde ešte tento mesiac, zatiaľ čo ďalšia pôvodne PS4 hra na rovnakom engine Horizon: Zero Dawn príde začiatkom augusta. Ponúkla nám aj PC trailer.

 

 

Objavila sa zaujímavá a aj očakávaná novinka a to zvyšovanie cien nextgen hier. Zdá sa, že v USA z 59 na 69 dolárov, u nás už veľa hier hlavne digitálnych stojí 69 eur a uvidíme, či teda tie pôjdu na 79, alebo to len USA dorovná. Ukázal to NBA 2K21, ktoré dokonca nedá nextgen verziu ako upgrade zadarmo, ale dostanete ju len ak si zaplatíte špeciálnu 100 dolárovú edíciu.

Mali sme tu aj novinku k The Last of Us Part 2, kde aktuálne Laura Bailey, herečka druhej hrateľnej postavy, zverejnila nepríjemné správy, ktoré jej chodia, kde sa jej hráči vyhrážajú, že ju zabijú. Pritom ona hrá len podľa scenára. Ale keď sme sme už pri The Last of Us Part 2, v novom podcaste sme bližšie opísali, ako fungujú embargá pre recenzentov a to hlavne na príklade tohto titulu, ktorý mal veľmi zvláštne obmedzenia.

 

 

Z recenzií sme sa pozreli na Beyond Blue, ohodnotili sme ďalších pokémonov Pokemon Sword: The Isle of Armor. V dojmoch sme si priblížili CrossfireX, prichádzajúcu multiplayerovku na Xbox One s kampaňou od Remedy. Z hardvéru sme sa pozreli na HTC Cosmos Elite a v interview sme spovedali autorov nového Sherlocka Holmesa.

Budúci týždeň sa pozrieme na hneď niekoľko silných VR titulov, prinesieme ďalšie zaujímavé interview a ďalšie zaujímavé články.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk