Týždenník - Far Cry 6 a odložená Mafia

Tento týždeň sa niesol sériou eventov, kde to otvoril Nacon, pokračoval Devolver a dnes večer to uzavrie Ubisoft.

pridal saver 12.7.2020 o 19:03 pod hry
Týždenník - Far Cry 6 a odložená Mafia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol sériou eventov, kde to otvoril Nacon, pokračoval Devolver a dnes večer to uzavrie Ubisoft. Ten sa nám leakoval priebežne každý deň, mali sme tam gameplay z Valhally, ukázal sa aj Watch Dogs Legion a postupne sa odkýval Far Cry 6

Ten nakoniec dostal aj oficiálny teaser, kde potvrdil karibskú lokalitu a diktátora, ktorého sa budeme snažiť ako jeden človek z ľudu zvrhnúť. Objavili sa aj informácie, že by mladý chlapec na titulke bol Vaas, ale to nesedí.

Čo nás však prekvapilo bolo ohlásenie odloženia Mafie, ktorá pre koronu príde o mesiac neskôr v septembri. Zároveň však popri ohlásení odloženia ukázali teasing gameplay, ktorý príde o dva týždne

 

Svoju prezentáciu skôr tento týždeň mal aj Nacon, ktorý ukázal pekné tituly, ale žiaľ z najväčšieho ťakáku a to Test Drive ponúkol len nič nehovoriaci teaser. Pridal aj Werewolf the Apocalypse trailer, ukázal Vampire the Masquerade - Swansong, doplnil to príbehovým trailerom na Rogue Lords, ale ohlásil aj zaujímavý titul od tvorcov Greedfallu - Steel Rising 

Valve viac prezradilo aj o zrušených Half-Life projektoch, ktorých bolo viac ako by sme čakali, ale teraz sa už púšťajú naplno do vývoja ďalších Half-Life hier a uvidíme, či tie nakoniec aj prídu. Po dobrom prijatí Half-Life: Alyx si však potvrdili, že na to stále majú.

 

Devolver ponúkol svoju štýlovú prezentáciu v sobotu, v ktorej sme sa dozvedeli o ďalšom osude Niny a popritom ukázal Serious Sama 4, ako aj očakávaného Shadow Warriora 3 a dal dátumy pre Fall Guys a Carrion. Pridal svoju free hru Devolverland expo.

 

Dozvedeli sme sa, že Sony investovalo do Epicu 250 miliónov dolárov a kúpilo si tak 1.4% podiel. Sweeney hovorí, že to nemá nič spoločné s ich prezentáciou Unreal Enginu 5 exkluzívne na PS5 a ani spoluprácu na SSD, toto je samostatná investícia. PS5 nám popritom ukázala aj boxarty, ktoré majú teraz vymenený vrchný pás a z modrého bude teraz biely.

 

Z Microsoftu Phil Spencer bližšie naznačil ich stratégiu s Xbox hrami, kde hovorí, že nextgen exkluzivity sú opakom toho, o čom hranie je, oni chcú priniesť hry čo najväčšiemu počtu hráčov. Zároveň Microsoft vývojárom zakazuje predávať nextgen upgrady ako DLC a motivuje ich dávať ich ako free updaty a Phil potvrdil aj to, že s nákupom štúdií ešte neskončili. Pomaly sa pripravuje na vydanie Xbox Series X aj systémom, ktorý práve v testovaní dostáva slovenčinu a češtinu. Microsoft bude mať svoju prezentáciu 23. júla.

Ale nezabúdajme na ďalšie dve konzoly, ktoré prídu na jeseň. Je tam Atari VCS, ktoré už dostalo aj cenu a dátum vydania, pričom cena nie je vôbec nízka, ale na druhej strane si z toho viete spraviť aj PC. Druhá konzola je Intellivision Amico, ktorá to pojme svojsky. 

Na Intellvision Amico sme mali aj interview, kde bývalý CTO Microsoftu a teraz jeden z členov Intellivision tímu viac prezradili o svojich cieľoch. Z recenzií sme sa pozreli na VR verziu Iron Mana pre PS VR. Doplnili sme to recenziou na Sakura Wars, pôsobivú Trackmaniu so zvláštnym modelom financovania. Z hardvéru sme otestovali Corsair iCue LT100 a LS100 podsvietenie a priniesli sme aj nový Sector Magazín.

 

SECTOR magazín #125
[stiahnuť PDF]





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk