Trauma Center zachraňujete stylusom životy

pridal spacejunker 8.6.2005 o 12:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Už sme si zvykli, že hry pochádzajúce z Japonska sú iné, na aké sme zvyknutí. Takisto sme si vedomí, že Nintendo DS svojim novým prístupom k herným mechanizmom dáva zelenú nevídaným, „šialeným“ nápadom. A taký je aj simulátor doktora na operačke Trauma Center: Under the Knife (v Japonsku vydaný pod názvom Cadeceus: Surgical Operation). Neskúsený 26 ročný doktor Derek Stiles to má v začiatkoch ťažké. Mestom otriasa záhadná epidémia zaplavujúca čakárne nemocnice Hope. Aby toho nebolo málo, pri zákrokoch mu asistujú skúsené sexi sestričky, ktoré pri užitočných rozhovoroch s radosťou flirtujú.

Než sa Derek a teda aj hráč pustí do svojej prvej operácie, musí zistiť čo najviac o nástrojoch, chorobe a samozrejme zákroku, ktorý bude prevádzať na pokusnom králikovi, ehm pacientovi. Sestry vás s radosťou zasypú informáciami (kde rezať a čo robiť ďalej) a vy tak budete pomaly prichádzať na kĺb celej epidémii. Samotná operácia je vlastne séria minihier. Naplníte injekciu, podáte liek, skalpelom otvoríte pacienta, pinzetou opatrne vytiahnete kúsky skla (alebo odstránite nádor) a začnete so zašívaním. Nakoniec podáte antibiotiká a ranu obviažete. Počas operácie sa meria presnosť ťahov stylusu a ste pod neustálym tlakom ubiehajúceho časového limitu (pacient nemôže ležať na stole otvorený večnosť). Úspešné zákroky sú ohodnotené bodmi a plná verzia počíta s možnosťou operácie si zopakovať a dosiahnuť najvyššie skóre.

Priebeh operácie, používanie nástrojov a systém statických rozhovorov približuje E3 trailer (16MB).





Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy Trauma Center zachraňujete stylusom životy
Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati






DS

Vývoj: Altus Software / Altus Software
Štýl: Simulácia
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk