X-Men Legends II: Rise of Apocalypse

pridal spacejunker 14.6.2005 o 11:17 pod hry
HRY > NOVINKY >

Akčné RPG X-Men Legends minulý rok prekvapilo svojou jednoduchosťou a otvorenosťou aj bežným hráčom. Najlepšie RPG s tímom X-Menov sa dočká koncom tohto roka pokračovania s názvom X-Men Legends II: Rise of Apocalypse, ktoré priamo nadviaže na koniec jednotky. X-Meni a Bratstvo Mutantov je pod útokom všemocného mutanta menom Apocalypse. So zákonom džungle zaútočí ohromujúcou silou. X-Meni a ich veční rivali z Bratstva musia spojiť svoje mutantské sily, aby sa postavili najväčšiemu nepriateľovi.

Tím mutantov tentokrát bude obsahovať ako kladných, tak aj záporných hrdinov komixov. Partiu superhrdinov si bude možné zostaviť zo 16 superhrdinov, na obrazovke budú naraz iba štyri postavy a každú môže ovládať iný hráč. Na výber bude Wolverine, Magneto, Storm, Cyclops, Bishop, Juggernaut, Nightcrawler, Sabretooth, Mystique, Toad, teda všetky postavy ťažkého kalibru, ktoré sa už objavili aj v pôvodnom diely. Angel, Emma Frost, Forge a Heather Hudson budú vystupovať iba v roli NPC postáv.

X-Men Legends II rozširuje nielen tím hrdinov, ale nafukuje aj príbeh a zväčšuje počet nepriateľov a prostredí, ktoré trpeli jednotvárnosťou. X-Meni a Bratstvo je na úteku pred Apokalypsou a majú po celom svete až päť základní (X-Mansion, fabrika na výrobu zbraní a ďalšie) a nahliadnete do Madripooru, primitívnej džungle, na ostrov Genosha, do Egyptu a ďalších kľúčových lokácií, známych z komixovej predlohy. Legends II má obsahovať viac exteriérov, trikrát väčšie levely a sľubuje viac, ako 100 druhov nepriateľov.

Vylepšené by mali byť aj špeciálne mutantské sily a kombá. Zdvojnásobil sa ich počet a majú byť rozmanitejšie. X-Meni spolu s Bratstvom budú vytvárať devastačné kombá, ich prepájanie má byť tentoraz jednoduchšie, rovnako ako možnosť meniť zostavu tímu. Levelovanie postáv by malo zostať nezmenené, podobne ako ovládanie. Najväčšou zmenou je podpora online multiplayeru a príprava PC verzie! Majitelia GameCube sa budú musieť uspokojiť so splitscreenom. Online si bude možné zahrať kedykoľvek a rozohraný level dohrať vo dvojici. Módy Skirmish a Sparring hlásia návrat. X-Men Legends II: Rise of Apocalypse vychádza túto jeseň.





X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse X-Men Legends II: Rise of Apocalypse
Páči sa mi!






PS2
PC
PSP
Xbox
Gamecube

Vývoj: Activision / Raven Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk