Burnout 4 demo look

pridal saver 29.7.2005 o 14:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

BestBuy včera začal k vybraným hrám pridávať Xbox a PS2 demo na Burnout: Revenge, štvrté pokračovanie tejto populárnej adrenalínovej racingovky. Pre tých čo ešte nehrali žiadnu časť, odporúčam pozrieť základné informácie v recenzií na Burnout 3. Ide o čisto arkádovú racingovku, ktorej základom je deštrukcia. Ničíte protivníkov, premávku a často aj seba. Trojka okrem základného závodného módu zažiarila módom Road Rage a systémom Takedownov, vyraďovaním oponentov.

Demo ukazuje trať v Detroite, ktorú si prejdete s jedným autom (Porsche). Škoda však, že len v štandartnom závodnom móde. Trať mi pripomína obrázky z NFS Most Wated, teda pochmúrnu industriálnu časť mesta s množstvami malých uličiek, stavenísk, lešení, skladov atď. Musím ale povedať, že veľmi kvalitne prepracovanú a Renderware ukázal, čo naozaj zvládne. Síce už tu nie je taký grafický a inovatívny skok ako bol medzi dvojkou a trojkou, ale je to veľmi pekne vylepšené. Uvidíte kvalitné reflexie na aute, iskrenie, deštrukcie, nezaostávajú ani detaily vozidiel, ako vašich, tak aj premávky a myslelo sa aj na prostredie. Keďže ste v meste, môžete čakať dostatok prekážok a vecí, ktoré môžete rozbiť, alebo prebúrať.

Hlavným vylepšením je výrazná rozvetvenosť trate, teda nemusíte už ísť jednou cestou, ale dočkáte sa malých odbočiek, ktorých je aj zo 20 (a určite sa oplatí postupne vyskúšať všetky). Skratky pritom nie sú na úrovni trate, ale aj v podjazdoch, nadjazdoch, často na ne musíte rôznymi skokmi vyskočiť. Autori vylepšili aj agresivitu AI, zmiernili vašu deštrukciu pri kontakte s premávkou. Teda už pri každom náraze do okolitých vozidiel neskončíte, ale ak do nich nabúrate v protismere, tak je to stále totálka.

Zvuková stránka je znovu veľmi slušná, len malý detail mi vadil a teda dosť neprirodzené buchnutie plechov, keď sa opriete bokom o auto protivníka. Čo sa týka hudobného podmazu, demo je síce bez hudby, ale úvodné intro sa nieslo v hard techno štýle.

Celkovo veľmi slušne vyzerajúce pokračovanie. Som síce bol zvedavý hlavne na tie špeciálne módy, ktoré hra prinesie, ale aj toto dostatočne zabavilo a ukázalo kvalitu, ako grafiky, tak aj hrateľnosti. Sériu nových videí nájdete na teamxbox.





Burnout 4 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360

Vývoj: EA / Criterion Games
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 7. marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19823)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk