Muzeálne kúsky na konzolách

pridal spacejunker 29.7.2005 o 10:41 pod hry
HRY > NOVINKY >

Namco vydáva svoje kompilácie retro hier Namco Museum už dlhých deväť rokov a neobíde ani handheld Sony PSP. Namco Museum: Battle Collection bude obsahovať tie najlepšie automatové hry, ktoré Namco za celú svoju existenciu vydali. Zatiaľ čo japonská edícia tejto hry ponúka kompiláciu 11 titulov, európska bude takmer dvakrát bohatšia. V ponuke nájdete celkovo 20 hier, z toho 16 v pôvodnom znení a 4 upravené (Pac-Man, Galaga, Rally X a Dig-Dug) s lepšou grafikou. Hry budú podporovať multiplayer (lokálne) cez Wi-Fi s podporou štyroch hráčov v módoch head-to-head a co-op a vybrané z nich bude možné sharovať na druhý handheld cez funkciu Game Share.

V Battle Collection nájdete tieto retro klasiky: Pac-Man, Galaxian, Galaga, Rally X, New Rally X, Dig-Dug, Dig-Dug II, King & Ballon, Bosconian, Xevious, Mappy, The Tower of Druaga, Grobda, Dragon Buster, Motos, Rolling Thunder a spomínané štyri vylepšené verzie.

Namco Museum: Battle Collection vychádza na PSP 14.októbra, ale ani majitelia konzol PS2, Xbox a Cube nebudú o nič ochudobnení. Práve sem má namierené kompilácia Namco Museum 50th Anniversary, ktorá bude obsahovať 14 klasík, vrátane Pac-Man, Ms. Pac-Man, Pole Position I a II a Dig-Dug. Edícia 50th Anniversary zostáva verná duchu 80 rokov a na soundtracku sa objavia licencované tracky: Come On Eileen od Dexy's Midnight Runners, Working for the Weekend od Loverboy, She Drives Me Crazy od Fine Young Cannibals či Joystick od Dazz Band (jeden z prvých songov o hre).

Namco Museum 50th Anniversary vychádza koncom tohto leta a ak chcete predčasne nasať retro atmosféru, nemali by ste minúť minútový trailer (9MB) s hudbou od Fine Young Cannibals. Obrázky v galérii pochádzajú z PSP verzie Battle Collection.





Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách Muzeálne kúsky na konzolách
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, xbox, ati






PSP

Vývoj: SCEE / Namco
Štýl: kompilácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk