Mortal Kombat Shaolin Monks demo look

pridal saver 30.7.2005 o 11:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Popri deme na Burnout sa v oficiálnom Xbox magazíne objavilo demo na Mortal Kombat: Shaolin Monks, prichádzajúcu bojovku prekonvertovanú do štýlu Ninja Gaiden mixnutého s Prince of Persia. Teda v hre preberiete jednu z dvoch obľúbených postáv Kung Laa alebo Lao Kanga a púštate sa do dobrodružstva plného temných nepriateľov a krvi.

Demo ukázalo jeden z prvých levelov z hry Goro's Lair, kam sa dostávate po práve vyhranom Mortal Kombate. Vašou úlohou je utiecť. Teda prebiť sa a preskákať rôzne menšie a väčšie miestnosti, na ktoré je hra rozdelená. Vždy na vás útočí niekoľko nepriateľov, v tomto prípade ide o podzemné kreatúry, ktoré ničíte buď základnou sériou troch úderov, alebo neskôr aj zbraňami, ktoré nájdete. Údery sú síce len tri, ale dajú sa kombinovať s výskokmi, behom a samozrejme nechýbajú ani kombá, kde vaša postava dokáže vystreľovať energiu a podobné finty. Nechýba ani možnost bojovania proti viac nepriateľom naraz. Demo ukázalo aj jednu z fatalít, ktoré postupne v hre budete zbierať. Fatality už nemusíte divoko zadávať pri dorazení postavy, ale sa môžete prepnúť do špeciálneho menu, kde ho v kľude vyťukáte a postava ho následne prevedie (samozrejme si treba poradie tlačítok pamätať). Nakoniec si zabojujete aj s jedným bossom.

Okrem bojov v hre čakajte aj skákanie ala Prince of Persia, kde budete musieť balansovať nad priepasťami, skákať na platformy a snažiť sa nespadnúť dole, kde na vás čakajú ostré hroty mečov. Ak túto časť hry veľmi nepreženú, môže byť takým oddychovým doplnom ku krvavému masakru, ktorý predvádzate v bojoch (veľmi zaujímavý a brutálny efekt je napríklad po rozseknutí nepriateľa mečom odhora dole).

Grafika síce nie je to najlepšie, čo sme na konzolách videli, ale to nevadí, akcie a krvi si užijete viac ako dostatok. Animácie sú veľmi kvalitné a poteší plynulé prechádzanie medzi všetkými pohybmi, teda žiadne seky aj keď sa rozhodnete hocikedy zmeniť úder, vyskočiť atď. Jediné, čo mi trochu vadila, bola kamera, tá je viac menej pevne uložená niekde na stene na boku, čím sa snaží zachovať pôvodný štýl Mortal Kombatu, len v tomto prípade sa mi to zdá ako mínus, keďže často potom nevidíte, kam máte, alebo môžete ísť. Dá sa na to zvyknúť, ale možno by pohľad z tretej osoby nebol na zahodenie.

Celkovo hra nevyzerá zle, možno by trochu doladenia ešte neškodilo, ale určite má hra šancu v tomto akčno bojovo adventúrovom štýle zaujať.





Mortal Kombat Shaolin Monks demo look Mortal Kombat Shaolin Monks demo look Mortal Kombat Shaolin Monks demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS2
Xbox

Vývoj: Midway / Paradox Entertaniment
Štýl: akčná adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk