Enemy Territory: Quake Wars z QuakeConu

pridal blade 16.8.2005 o 18:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

A máme tu ďalšie zaujímavé info z QuakConu, tentoraz sa konkrétne  týkajúce multiplayerovky Enemy Territory: Quake Wars. Ako už iste dobre viete, hra vás zavedie do konfliktu medzi pozemskými obrannými silami a armádou stroggov, avšak na rozdiel od svojich singleplayerových bratov, Quake Wars bude pojednávať a samotných počiatkoch tohto intergalaktického nesváru - na Zemi.

Jednotlivé bojiská budú predkladať hráčom oboch strán viacero povinných úloh, takže pripravte sa na podobný štýl akcie, aký ma napríklad séria Battlefield. A ako už býva u takéhoto druhu hier zvykom, obe strany konfliktu vám poskytnú v úvode hry na výber z viacerých povolaní, pričom práve stroggovia majú poskytnúť unikátny herný zážitok, hlavne vďaka ich dokonalému využívaniu tiel protivníkov (z ktorých budú môcť vycucávať energiu, alebo na mŕtvych telách vytvoriť jednorázový spawn point).

Zaujímavo taktiež znie fakt, že k dosiahnutiu víťazstva budete musieť postaviť dostatočne silnú základňu (pravdepodobne inšpirácia módom Natural Selection pre HL1), pričom k jej obrane vám poslúži viacero obranných zariadení, ako napríklad delostrelectvo či obranné vežičky. Autori si taktiež pre nás chystajú aj rozmanitý vozový park, ktorý na strane ľudí bude predstavovať prevažne konvenčné zbrane typu tank, bugína či stíhačka, avšak na strane stroggov to budú samé ufónske technológie, ktoré by mohli svojim designom nadchnúť aj takého H. R Giegera.

Vozidlá sa pritom budú rozdielne chovať a očakávajte odlišné jazdné vlastnosti v púšti, než na takej asfaltke, pričom správanie sa vozu bude taktiež závisieť aj od povolania jeho šoféra. Z ostatných zaujímavosti spomenieme prepracovaný fyzikálny model, rozmanité prostredia a v neposlednom rade aj fantastický audio vizuálny zážitok, ktorý ma primárne zabezpečiť silne modifikovaný Doom 3 engine. Ak sa už nemôžete nového Enemy Territory dočkať a len netrpezlivo odpočítavate dni do doby, kedy si to s partičkou 24-36 ľudí rozdáte, musíme vás pre dnešok schladiť, pretože dátum vydania tejto nádejnej multiplayrovky je stanovený len neurčito na rok 2006. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: battlefield






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Activision / id Software/Splash Damage
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20016)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk