NFS Most Wanted interview

pridal saver 13.9.2005 o 17:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

TVG zverejnilo interview o prichádzajúcom NFS: Most Wanted, ďalšom pokračovaní tejto obľúbenej arkádovej racingovej série. Autori vás teraz znovu zavedú do ilegálnych pouličných pretekov, no na rozdiel od posledných dielov, bude teraz vašou úlohou znepríjemňovať život policajtom a získavať si tak reputáciu na ulici. Budete musieť byť vždy krok pred nimi a to docielite jedine tunovaním a vylepšovaním vášho auta a aj častým prestriekavaním (ak ho už policajti poznajú). Na rozdiel od Undergroundu, kde ste jazdili v noci s minimálnou premávkou, bude Most Wanted iný. Jazdíte cez deň počas dopravnej špičky s desiatkami policajtov za chrbtom. 

Autori sa snažia znovu, ako v minulých dieloch, spojiť kvalitný ovládací model áut a zároveň udržať hrateľnosť v zábavnej forme, kde ani keď vám nevyjde nejaký manéver, neprehrávate a stále budete mať šancu zvíťaziť. Hra sa bude odohrávať v rozsialhom meste. Na každom rohu môžu stáť a strážiť policajti, budú prechádzať ulicami a akonáhle si všimnú porušenie predpisov, pôjdu po vás. Vy následne budete môcť využívať celé mesto a všetky prekážky, aby ste sa ich striasli. Oni na vás budú na oplátku posielať stále ďalšie posily, budú taktizovať a snažiť sa vás dostať.

Hra sa pripravuje prakticky pre všetky aktuálne platformy, autori sa veľmi tešia aj na novú generáciu konzol, kde zatiaľ pre Xbox360 dokážu vytvárať pôsobivo detailné scény, s prepracovanými vozidlami, prostredím a realistickou fyzikou. Nová generácia im umožnila použiť aj nový systém vytvárania modelov áut. Tie teraz vytvárajú technológiou nazvanou Laser Scanning, ktorou presne prepracujú skutočné auto do 3D hi-res modelu s hi-res textúrami. Laser pracuje s presnosťou 250 mikrónov, čím sa získajú neuveriteľné detaily, a napríklad preberie aj škrabance alebo škvrny na kapote (tie budú presunuté aj do hry). Čo sa týka prostredí, dostanete sa do industriálnych a obytných zón na periférii miest (teda prakticky len to, čo sme videli na obrázkoch), ktoré sú inšpirované mestami na východnom pobreží US.

V interview potešila poznámka o voľnom meste pri naháňačkách s policajtmi, toto ešte vo videách nebolo ukázané, ale ak to také bude, bude to asi najzábavnejšia časť hry. Zvyšné typy pretekov a módov budú už na uzavretých tratiach. A mimochodom znovu tu nebude žiadna deštrukcia auta.  Hra vyjde už v novembri a fanúšikovia Undergroundu sa majú na čo tešiť, ostatní ktorí dúfali v návrat pôvodnej NFS série, si musia počkať na niečo iné.





NFS Most Wanted interview NFS Most Wanted interview NFS Most Wanted interview
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: EA / EA
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19532)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk