Elveon elfské detaily

pridal spacejunker 4.1.2006 o 17:18 pod hry
HRY > NOVINKY >

Server TVG sa rozhodol prelomiť lady a vytiahnuť nové informácie od slovenského štúdia 10Tacle, ktoré usilovne pracuje na ambicióznom RPG Elveon. V aktuálnom rozhovore bol vyspovedaný ten najpovolanejší, šéf 10Tacle Slavo Hazucha. Na Elveone začalo jadro tímu pracovať niekedy v roku 2002, o dva roky neskôr sa spojili s nemeckým vydavateľom 10Tacle a rozbehla sa pre-produkcia. Momentálne je v tíme 40 ľudí (prevažne Slovákov) a na vývoji spolupracujú aj architekti a sochári.

Slavo vyzdvihuje bojový systém, bohatú históriu herného sveta a samotný príbeh, rozprávaný dynamickou, filmovou formou. Elveon má najbližšie k Tolkienovi, ale ako rýchlo dodáva, v hre zažije hráč to, o čom iba letmo čítal, ale nikdy nemal možnosť prežiť na vlastnej koži. A tým je svet, kedy sa bohovia a elfovia delili o moc. Pre porovnanie prirovnal Elveon skôr k Tolkienovmu Silmarillionu ako k trilógii LOTR.

Elveon je zasadený do komplikovaného fantasy sveta. Hra sa zaoberá históriou elfov (bez sladkých rozprávkových prísad) na ceste za mocou, o čom hovorí aj samotný názov, ktorý by sa dal preložiť ako Kniha Elfov. Príbeh vznikal počas dlhých štyroch rokov a sleduje rýchly odchod bohov zo sveta Naon, ktorý sa mal stať pre nich rajom. Neamas, elfovia zo starých čias a potomkovia bohov, tu zostali sami. A v tomto období, kedy dlho tlejúci konflikt čakal na poriadne rozdúchanie, začala nová éra poznačená závisťou, nenávisťou a vojnou, ktorá má zabrániť potomkom bohov, aby siahli na božské dedičstvo.

Hráč sa ocitne v koži najmocnejšieho naonského bojovníka a jeho úlohou bude naplniť proroctvo - oslobodiť mesto Nimathar. Hlavný hrdina bude preddefinovaný, rovnako ako história Naonu, ktorú bude hráč postupne odhaľovať. Ostatné činy budú formovať naplnenie proroctva, ako aj charakter hrdinu. O vyzdvihovanom bojovom systéme nepadla konkrétna informácia, pretože hra sa nachádza v ranom štádiu vývoja. Vzniká však za pomoci skutočných majstrov bojových umení a autori sa snažia vytvoriť vlastný, elfský štýl. V hre bude k dispozícii niekoľko zbraní, pohybov a stratégií, čo umožní vytvoriť si vlastný bojový štýl.

Elveon poháňa momentálne najobľúbenejší next-gen engine Unreal 3.0 a hra vzniká, ako pre PC, tak aj pre Xbox360. I keď vývoj beží na plné obrátky, autorov čaká ešte poriadny kus práce. Elveon vychádza v polovici budúceho roka.





Elveon elfské detaily Elveon elfské detaily Elveon elfské detaily Elveon elfské detaily Elveon elfské detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Elveon elfské detaily
PC
Slovenské hry

Vývoj: Elveon / Elveon team
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk