Killzone: Liberation oficiálne obrázky

pridal spacejunker 27.1.2006 o 10:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Krátko po preniknutí prvých informácií o Killzone: Liberation – novej taktickej akcii pre PSP – prostredníctvom skenov z oficiálneho PS2 magazínu, SONY oficiálne potvrdili vývoj tohto titulu. Guerilla Games, tím zodpovedný za momentálne najlepšiu PS2 FPS akciu Killzone, pracuje na Liberation niečo cez rok. Ako v aktuálnom interview na serveri GameSpot priznávajú, na handhelde by FPS-ka nefungovala, a preto sa uchýlili k 3rd person akcii. Hru tento pohľad robí viacej taktickejšou. Hráč vie presne odhadnúť chovanie nepriateľov a dovoľuje mu v boji použiť rôznu stratégiu na elimináciu nepriateľov. Dynamická kamera bude sledovať každý váš krok a pravdepodobne s ňou nebude možné manipulovať.

Killzone: Liberation priamo nadväzuje na Killzone, na pochopenie príbehu však nebude nutné poznať predchodcu. Odrazením blitzkriegu na planéte Vekta, ISA stále bojuje s Helghanmi a prehráva. Generál Metrac používa tvrdé metódy, získava čoraz väčšie územia a nebojí sa brať rukojemníkov. A tých sa bude snažiť zachrániť Jan Templar. Jeho sólo misia však nebude podporovaná ďalšími známymi charaktermi z Killzone (Hakha, Rico, Luger )! Hra v duchu predchodcu bude ponúkať intenzívne boje, ktoré boli prispôsobené potrebám handheldu (budú krátke, ale bude ich veľa).

I keď sa Killzone: Liberation predstavil svetu oficiálnou cestou, stále visí vo vzduchu veľa otázok. Bude obsahovať multiplayer? Aký bude zbraňový arzenál? Aká bude dlhá kampaň? Je toto naozaj Killzone 2?





Killzone: Liberation oficiálne obrázky Killzone: Liberation oficiálne obrázky Killzone: Liberation oficiálne obrázky Killzone: Liberation oficiálne obrázky Killzone: Liberation oficiálne obrázky Killzone: Liberation oficiálne obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PSP

Vývoj: SCEE / Guerrilla Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk