Aké novinky nám priniesla dnešná Pokémon prezentácia?

Ďalšia Nintendo prezentácia nás čaká dnes poobede a prinesie novinky o viacerých hrách.

pridal matus_ace 3.8.2022 o 14:35 pod hry
Aké novinky nám priniesla dnešná Pokémon prezentácia?

HRY > NOVINKY >

Nintendo a Pokémon Company na dnešok naplánovali ďalšiu pokémon prezentáciu. naživo ju môžete sledovať o 15:00 a prinesie novinky o viacerých pripravovaných hrách, hlavne však o Pokémon Violet a Pokémon Scarlet. K tomu určite pribudnú nejaké mobilné záležitosti a možno aj niečo úplne nové.

Stream otvárajú Pokémon World Championships, ktoré sa budú konať v Londýne. Turnaj zláka tisíce hráčov nielen k Pokémon video hrám, ale aj ku kartovkám. Turnaj pridá dve nové hry a prinesie doteraz najväčší Pokémon centre obchod.

Pokémon Go pokračuje vo svojich eventoch po pandemickej prestávke. 27. augusta v hre prebehne finále Pokémon Go Festu, do ktorého sa môže prihlásiť každý. Navyše hra dostáva každodenné 15 minútové dobrodružstva, kde môžete získať aj legendárnych Pokémonov.

Pokémon Unite oslavuje 1. výročie a pri tejto príležitosti sa hra už dnes dočká nového typu bleskových súbojov. V príprave sú ale aj ďalšie novinky. Hra sa rozrastie o nových Pokémonov, nový obsah a ďalšie nové možnosti. Viac obsahu príde aj v septembri.

Pokémon Master EX oslavuje 3 roky a tiež pripravuje nový obsah. V auguste do hry príde napríklad chata vášho trénera.

Mewtwo sa vracia do Pokémon Café Remix, kde sa môže stať členom vášho tímu. Navyše už teraz hra dostáva nový bonusový obsah.

Pokémon Scarlet/Violet hry nesmú chýbať a ukazujú nový trailer. Ukazuje nám viac z regiónu Paldea, ktorý precestujete na chrbte svojich Pokémonov. Trailer tiež predvádza nových Pokémonov a aj postavy. Obrovský otvorený svet ponúkne dediny aj mestá, kde na vás čakajú nové dobrodružstvá. Hra ponúkne nových legendárnych Pokémonov a práve na nich sa budete pohybovať. Tento Pokémon totiž mení podobu a dokáže chodiť po zemi, plaviť sa po moriach a aj lietať vo vzduchu.

Hra ponúkne tri veľké príbehy. jeden založený na gym súbojoch s 8 gymami. Ďalšie dva príbehy majú priniesť kopu prekvapení a bude na nás, ako nimi prejdeme. Hra ponúkne aj kooperáciu pre štyroch hráčov.

Paldea ponúkne svoje vlastné regionálne verzie Pokémonov, ponúkne aj nové druhy a nebudú chýbať známe. Starter trojicou sú Sprigatito, Fuecoco a Quaxly. Novinkou je Terastalizing mechanika, ktorá mení Pokémonov na kryštálové formy, čo ich posilní, ale môže ich to aj zmeniť. Zmena typu závidí od toho, aký Tera typ majú. Eevee štandardne po premene zostane normálneho typu, ale môžu nastať prípady, kedy sa zmení na vodný alebo rastlinný typ. Niektoré Tera typy bude ojedinelé a častejšie ich nájdete v nových Tera raid súbojoch. V regióne môžete túto mechaniku využiť na všetkých Pokémonov.

Hry vyjdú 18. novembra.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk