To najlepšie z Gamescomu 2022

Čo zaujímavé ohlásili alebo bližšie ukázali prezentácie na Gamescome?

pridal saver 28.8.2022 o 17:19 pod hry
To najlepšie z Gamescomu 2022

HRY > NOVINKY >

Čo zaujímavé ohlásili alebo bližšie ukázali prezentácie na Gamescome? Vyberme si niekoľko hier a aj hardvér.

 

  • Nové ohlásenia

Dead Island 2 [viac o hre]

Veľkým ohlásením bolo konečne ukázanie a rovno aj ohlásenie dátumu vydania pokračovania Dead Island. Hry, ktorá rozbehla svoj špecifický zombie štýl v otvorenom svete. Autori jednotky medzitým stihli spraviť dve Dying Light hry, kým sa Deep Silver rozhýbal a našiel štúdio, ktoré by bolo schopné dokončiť Dead Island 2.

 

 

Under The Waves [viac o hre]

Quantic Dream na Gamescom prinieslo adventúru od Parallel štúdia, ktorá nás zavedie na morské dno v poetickom podmorskom príbehu, kde sa ako potápač musíme vyrovnať so stratou, ktorá sa práve udiala v našom živote.

 

 

New Tales from the Borderlands  [viac o hre]

Gearbox na Gamescome ohlásil nové pokračovanie adventúrového spin-offu Borderlands, ale zatiaľ čo minule im to robilo Telltale, teraz sa do toho pustili sami. Náležite tomu ponúknu vlastný vizuál a aj vlastný prístup.

 

 

The Expanse: A Telltale Series [viac o hre]

Predstavená bola aj nová adventúra od Telltale games, to sa teraz rozhodlo do hry prepracovať Expanse knihy a vyzerá, že tentoraz aj trochu uvoľnia svoj prísne predpísaný interaktívny štýl a ponúknu aspoň časť voľnosti. 

 

 

Dune Awakening [viac o hre]

Prvý teaser, respektíve CGI trailer, dostalo aj ohlásenie novej hry v Dune univerze - Dune Awakening. Ešte o hre nevieme prakticky nič, ale trailer bol zaujímavý. Možno až do bodu, kedy ohlásili, že pôjde o survival MMO. Teda zrejme niečo na štýl Ark alebo Conana.

 

 

Everywhere [viac o hre]

Ohlásená bola aj zvláštna, zatiaľ rúškom tajomstva zahalená onlineovka, ktorá chce skombinovať voľnosť GTA Online a štýl Fortnite a prilákať do svojho sveta milióny ľudí. Otázne je, či sa to podarí. V spojitosti s hrou sa však objavuje spojenie NFT.

 

 

 

Atlas Fallen [viac o hre]

Z veľkých hier bol ohlásený aj Atlas Fallen, nový titul od Deck13, ktorý vyzerá ako Monster Hunter, ale s dynamickejším Diablo bojovým systémom. V hre bude potrebné zlikvidovať monštrá a zbaviť ľudstvo útlaku skazených bohov. Pritom budete môcť hrať sám alebo kooperačne. 

 

 

 

The Lords of the Fallen [viac o hre]

Ohlásený bol nový Lords of the Fallen titul, ktorý bude nasledovníkom, respektíve reštartom Lords of the Fallen hry z roku 2015. Doteraz sa hra vyvíjala ako Lords of the Fallen 2, ale niekto z marketingu sa rozhodol, že tento názov bude lepší. Čakajte temnú soulslike sekačku.

 

 

 

Moonbreaker [viac o hre]

Ak máte radi prepracovanie stoloviek do hernej podoby, tak Moonbreaker vyzerá zaujímavo, ako zjednodušený Xcom do stolovej podoby. 

 

 

Killer Clowns From Outer Space - The Game [viac o hre]

Z asymetrických multiplayeroviek bol od autorov Friday 13th ohlásený ďalší remake klasického filmu a to Killer Clowns From Outer Space, tentoraz však pošle 7 ľudí do boja proti trom zabijakom. Tí budú v podobe klaunov z vesmíru.

 

 

 

Phantom Hellcat [viac o hre]

Ale ak chcete temnú sekačku v netradičnom svete, určite sa pozrite aj po Phantom Hellcat, prinesie štýlový mix sekačky a skákačky od Ironbird štúdia. 

 

 

  • Už ohlásené hry

Lies of P [viac o hre]

Najzaujímavejšia hra z výstavy je trochu inak poňaté vyrozprávanie príbehu Pinokia. Ponúkne temné prostredia a dynamickú akciu. Hru čakáme budúci rok a príde rovno aj do Game Passu.

 

 

High on Life  [viac o hre]

Nechýbala zábavná a veľmi uletená fps akcia od tvorcu Ricka a Mortyho, kde má hra ako netradičný námet, tak netradičné rozhovory. Neustále počas hry ku vám hovoria zbrane, ktoré by najradšej zabíjali, ale majú aj svoje pocity. Hra vyjde už v decembri.

 

 

The Callisto Protocol  [viac o hre]

Na Gamescome autori The Callisto Protocol potvrdili dátum decembrového vydania a zároveň ukázali nový gameplay. Ten znovu potvrdil, že sa môžeme tešiť na temný, hororový a zároveň koridorový zážitok.

 

 

Hogwarts Legacy  [viac o hre]

Harry Potter hra veľa na Gamescome neukázala, ale priniesla aspoň nový trailer, ktorý ponúkol ďalší pohľad do tohto čarovného sveta. Hra bola odložená na budúci rok, a tak si autori väčšiu ukážku nechávajú na The Game Awards.                                                  

 

 

Goat Simulator 3  [viac o hre]

Gameplay ukázal aj nový Goat simulator, ktorý príde už 17. novembra a pridá ako detailnejšie prostredie na ničenie, tak aj kooperáciu.

 

 

 

Dakar Desert Rally [viac o hre]

Ukázal sa aj Dakar, nová zaujímavo vyzerajúca racingovka, ktorá ponúkne rozsiahle prostredie a preteky krížom cez púšť. Zároveň nechýbajú ani rôzne autentické vozidlá alebo plánovanie jazdy.

 

 

A Plague Tale: Requiem [viac o hre]

Pokračovanie A Plague Tale na Gamescome nechýbalo a ponúklo ako hlbšiu ukážku, tak potvrdilo svoj dátum vydania na 18. október.

 

 

Wanted: Dead [viac o hre]

Ak chcete brutálnu a krvavú akciu, tak sa určite zamerajte na Wanted Dead.  Tá príde vo februári a je od autorov Ninja Gaiden, takže sľubuje podobný zážitok.

 

 

Pentiment [viac o hre]

Na Gamescome sa ukázal a svoj dátum vydania potvrdil aj Pentiment, nový titul od Obsidianu a konkrétne Josha Sawyera, ktorý bude síce 2D, ale v štýlovom prevedení a s príbehom založenom na rozhodnutiach a vplyve na ďalší rozvoj hry.

 

 

Warhammer 40k: Darktide  [viac o hre]

Ak ste na drsné akcie a ideálne aj s kooperáciou, 30. novembra príde Darktide umiestnený vo Warhammer 40k univerze. Hrať budete môcť ako sám, tak kooperačne. Aj keď v novembri len na PC, Xbox Series XS verzia príde neskôr.

 

 

The Chant [viac o hre]

Ne Gamescome sa ukázal a zaujímavý mysteriózny titul The Chant, ktorý vás zavedie na ostrov, na ktorý prichádzate na terapiu, ale ocitáte sa v zajatí kultu. Bude to temné a zvláštne. Zároveň to nebude adventúrový horor, ale chýbať nebudú ani boje o prežitie.

 

 

  • Hardvér

Dualsense Edge [detaily]

Síce Sony na Gamescome nebolo, ukázalo tam trailer na ohlásenie svojej Elite verzie Dualsense gamepadu s vymeniteľnými páčkami a triggermi a spodnými doplnkovými tlačidlami. Popritom cez Gamescom Sony zvýšilo cenu PS5 konzoly.

 

 

Ohýbateľný Corsair monitor [detaily]

Počas Gamescomu bolo ohlásený viac monitorov, ale jeden vynikal a to Corsair s ohýbateľným OLED displejom, ktorý sa dá nastaviť ako na rovné použitie, tak zaoblené. Vyzerá to veľmi dobre, otázna však je cena.

 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk