Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Philips popri nových televízoroch na IFA priniesol aj nové Fidelio reproduktory.

pridal saver 2.9.2022 o 13:00 pod hardware
Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

HARDWARE > NOVINKY >

Philips popri nových televízoroch na IFA priniesol aj nové Fidelio reproduktory. Presnejšie priniesol celý zvukový systém, ktorý si môžete poskladať a to Fidelio FS1, ku ktorému viete priložiť FB1 soudbar a subwoofer FW1. Pridali aj nový rad soundbarov TAB8907/8507/7807 a 7207 a aj slúchadlá A7607 s odhalenými ušami a vedením zvuku cez spánkovú kosť. Zaujímavosťou sú aj detské slúchadlá K4607 a vysokokvalitné H8507 na zábavu, či už doma alebo na cestách do práce.

 

Flexibilný Philips Fidelio

Nový Fidelio Home Sound System si už získal pochvalné ohlasy u kritikov, a to ako u milovníkov hudby, tak u filmových fanúšikov. Model FB1 so špecifikáciou 7.1.2 dokonca nedávno získal prestížne ocenenie EISA 2022/23 za najlepší integrovaný soundbar. 

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

K soundbaru FB1 a subwooferu FW1 sa pripája nový reproduktor FS1, ktorý ponúka rovnakú kombináciu prvotriedneho dizajnu, materiálov a výkonu s jednoduchou inštaláciou a úplnou flexibilitou pri zostavovaní systému.

Reproduktory FS1 v kompaktnej skrinke kombinujú 1" výškový reproduktor, zhora namontovaný 2,5" uhlový reproduktor, 3,5" basový reproduktor s dvoma pasívnymi žiaričmi a osvetlenie LED pre zabudovaný Ambilight.

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Zaujímavosťou je, že FS1 možno používať ako trojpásmový reproduktor – buď ako samostatnú jednotku, alebo v stereo páre – vďaka tomu, že obsahuje výškový reproduktor, stredovýškový reproduktor a basový reproduktor, alebo sa automaticky prepne do dvojpásmového režimu plus špecializovaný reproduktor Dolby Atmos, keď sa používa ako satelit AV systému.

Reproduktor FS1 možno použiť aj ako rozšírený ľavý a pravý zvukový kanál, keď v spojení s kompatibilným televízorom Ambilight funguje ako stredový kanál, ktorý zachováva presné dialógy a zároveň výrazne rozširuje zvukovú scénu.

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

AV systém Fidelio, založený na oceňovanej vysokokvalitnej technológii DTS® Play-Fi® pre viaceré miestnosti, ponúka viacero možných variantov soundbaru FB1, subwoofera FW1 a reproduktora FS1 až po kombináciu ponúkajúcu výkon 7.2.4, pričom systém vždy automaticky rozpozná zahrnuté produkty a optimalizuje ich výkon.

  • Soundbar Fidelio FB1 v predaji od novembra 2022 za cenu 899,99 eur.
  • Subwoofer Fidelio FW1 v predaji od októbra 2022 za  cenu 549,99 eur.
  • Reproduktor Fidelio FS1 v predaji od októbra 2022 za o cenu 329,99 eur.

 

Soundbar pre všetky druhy scenárov

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Nový rad Philips Soundbar ponúka štyri modely od modelu B7207 so sústavou 2.1 až po B8907 so sústavou 3.1.2, ktoré poskytujú najširšie možnosti na zlepšenie zvuku televízora.

Všetky nové soundbary ponúkajú vysoký výkon, bezdrôtové subwoofery, možnosť montáže na stenu a všetky po prvýkrát obsahujú výškové reproduktory s bočným vyžarovaním pridané do ľavého a pravého kanála. Trojica soundbarov s najvyššou kategóriou má vyhradený stredový kanál, ktorý pomáha zachovať krištáľovo čisté dialógy a zároveň vytvára mimoriadne širokú zvukovú scénu.  Zároveň tiež umožňuje kompatibilitu s Dolby Atmos a pripojenie HDMI eARC s priechodom 4K.

Najvyšším modelom z nového radu soundbarov je B8907 s pôsobivým výkonom 720 W a vyhradenými výškovými reproduktormi Dolby Atmos na vytvorenie skutočne pohlcujúceho filmového zvuku, zatiaľ čo pripojenie DTS Play-Fi umožňuje rozšíriť výkon 3.1.2 na 5.1.2 prostredníctvom pridania zadných reproduktorov kompatibilných s DTS Play-Fi.

Ďalším modelom v rade je soundbar B8507, ktorý je ideálnym doplnkom televízora Philips "The One" a má podobnú koncepciu: obsahuje všetky základné funkcie a možnosti pripojenia v kombinácii s vynikajúcim zvukovým výkonom, a to za veľmi výhodnú cenu. Model B8507 je kompatibilný s technológiami Dolby Atmos a DTS Play-Fi a má skvelý výkon 600 W.

Tretím zo soundbarov 3.1 je model B7807, ktorý je opäť vybavený vyhradeným stredovým kanálom, prídavnými výškovými reproduktormi, 8" bezdrôtovým subwooferom, kompatibilitou s Dolby Atmos, ovládaním Philips Easylink a pôsobivým výkonom 620 W.

Posledným modelom z nového radu je model B7207 so systémom 2.1, ktorý ponúka maximálny výkon 520 W, kompatibilitu s Dolby Digital, pripojenie HDMI ARC a prídavné bočné výškové reproduktory, vďaka čomu je ideálny v prípade, že začínate experimentovať s možnosťami vylepšenia televízneho zvuku.

  • Soundbar TAB8907 bude  v predaji od januára 2023 za cenu 659,99 eur.
  • Soundbar TAB8507 bude v predaji od januára 2023 za cenu 499,99 eur.
  • Soundbar TAB7807 bude v predaji od januára 2023 za cenu 419,99 eur.
  • Soundbar TAB7207 bude v predaji od januára 2023 za cenu 274,99 eur.

 

Nové slúchadlá – Pridajte sa k tímu

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Nové bezdrôtové športové slúchadlá A7607 s odhalenými ušami a vedením zvuku cez spánkové kosti sú už druhým modelom (po už ohlásenom a čoskoro uvedenom modeli A7507 TWS s hybridným ANC), na ktorom spoločnosť Philips Sound spolupracovala s tímom Jumbo Visma. Výsledný dizajn totiž vznikol aj vďaka pripomienkam športovcov z popredného svetového cyklistického a korčuliarskeho tímu.

Model A7607 s krytím IP66 odolným voči prachu a vode je prvým modelom s odhalenými ušami od spoločnosti Philips, ktorý obsahuje mikrofón s vedením cez spánkové kosti, ktorý prakticky eliminuje vietor a iné nepríjemné zvuky v pozadí, takže hovory na cestách sú vždy krištáľovo čisté.

Doba prehrávania je pôsobivých deväť hodín, pričom ďalšia hodina je k dispozícii už po 15 minútach nabíjania cez magnetický nabíjací port odolný voči vlhkosti.

Konštrukcia s odhalenými ušami poskytuje vynikajúci hudobný výkon a zároveň bezpečnosť, pretože počujete okolie. K bezpečnosti prispieva aj integrovaný červený LED pásik  v zadnej časti rámu, ktorý je v noci lepšie viditeľný.

  • Slúchadlá A7607 budú v predaji od septembra 2022 za cenu 199,99 eur.

 

Aj pre deti

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Spoločnosť Philips Sound už teraz patrí k popredným výrobcom slúchadiel s odhalenými ušami a vedením zvuku cez spánkové kosti a pokračuje s rozširovaním radu aj na produkty pre deti, keďže táto technológia je ideálna aj pre túto vekovú kategóriu. Výsledkom toho je nový model slúchadiel K4607, špecializovaný práve na detských milovníkov hudby.

Úplne otvorená konštrukcia slúchadiel K4607 chráni citlivé uši pred vysokou hlasitosťou a umožňuje deťom počuť svoje bezprostredné okolie aj viesť rozhovory – ideálne aj s rodičmi - a zároveň im umožňuje pokračovať v počúvaní, ktoré môže vďaka zabudovanému mikrofónu zahŕňať aj učenie na diaľku.

Rozhranie Bluetooth 5.2 zaručuje vynikajúcu konektivitu a ponúka dobrú kvalitu zvuku a výdrž batérie s viac ako piatimi hodinami prehrávania. Otvorená konštrukcia a nastaviteľná nákrčná časť tiež spoločne poskytujú dobré a bezpečné uchytenie bez obvyklého rizika uvoľnenia alebo straty slúchadiel pri pohybe. Obmedzenie hlasitosti a ovládanie aplikácie zaručujú bezpečné používanie so vzdialeným monitorovaním používania slúchadiel.

Slúchadlá K4607 budú v predaji od novembra 2022 za cenu 99,99 eur.

 

Hybrid – práca a relax

Philips predstavil nové Fidelio reproduktory a headsety

Model H8507 bol navrhnutý pre mnohých spotrebiteľov, ktorí si zvolili nový hybridný spôsob práce: dochádzajú do kancelárie, ale zároveň trávia čas aj prácou z domu a chcú, aby jediné slúchadlá boli odpoveďou na sústredenie pri práci i na zábavu.

Výnimočná kvalita zvuku bez ostrých tónov poslúži ako na kvalitné zvukové hovory, tak aj na počúvanie hudby alebo sledovanie filmov, a to  vďaka na mieru vyrobeným 40 mm meničom a systému Noise Cancelling Pro. Vďaka odnímateľnému mikrofónu vás ľudia budú počuť tiež s dokonalou čistotou.

Predpripojený Bluetooth umožňuje jednoduchý prenos medzi počítačmi, zatiaľ čo viacbodové pripojenie umožňuje pripojenie k počítaču aj telefónu súčasne, aby ste mohli ľahko prepínať medzi hudbou a hovormi a nemuseli sa znova pripájať.

Výdrž batérie je veľkorysých 55 hodín a voliteľná červená kontrolka informuje rodinu alebo kolegov, že ste zaneprázdnení telefonovaním.

  • Slúchadlá H8507 budú v predaji od septembra 2022 za cenu 199,99 eur.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk