Londýnske gangy dostali PSP

pridal spacejunker 1.3.2006 o 16:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kto čakal, že PSP verzia Getaway si bude zakladať na charakteristických črtách tejto gangsterskej série, tak bude nemilo prekvapený nasledujúcimi informáciami. Gangs of London prichádza po predvianočnej vlne boja gangov o teritóriá s rovnakou tematikou. Na Londýn si brúsi zuby päť frakcií (Cockney, Triad, Yardie, Rusi a Pakistanci) a vy jednu z nich budete viesť do boja. V každej misii (celkovo ich bude cez 60) budete ovládať svoju partiu nadržancov a mlátiť všetko hlava nehlava. Medzi gangstrami sa bude možné prepínať v reálnom čase a zadávať ostatným príkazy.

Pouličný boj o teritóriá a o rešpektovanú pozíciu Mr.Big (číslo jeden v londýnskom rebríčku gangstrov) rozšíri ťahový strategický mód. Môžete sa tu postaviť proti AI ovládaným protivníkom alebo cez Wi-Fi proti svojim kamarátom. Na interaktívnej mape sa budete naťahovať o jednotlivé teritóriá až so štyrmi protivníkmi. V bojoch zohrajú svoju rolu aj bonusové kartičky.

Okrem akčného a strategického módu si užijete aj tradičný mód Free Roaming, čo je brázdenie ulíc mesta s vybranou postavou, zbraňou a autom. Nastaviť si budete môcť aj výskyt policajných hliadok, počasie a počet úloh. Napr. v koži tlstého turistu s foťákom na krku si aktivujete mód Tourist, v ktorom budete fotografovať najväčšie pamiatky mesta. Po ich úspešnom zvečnení, sa odomknú nové bonusy. Malým doplnkom hry bude rozvážanie zákazníkov taxíkom (známy mód z predošlých Getaway hier) a séria krčmových minihier - British Pub Games. Sem patria kuležky, šípky a biliard. Budú prístupné z hlavného menu a bude ich možné hrať kedykoľvek.

SONY šperkuje Gangs of London do posledného detailu, chýba snáď iba dodatočný obsah, ten istou mierou nahradí Gamesharing. Pri každom odosielaní obsahu na druhý handheld sa vygeneruje level, unikátny pre každé PSP. Kombináciou prostredia, zbraní, úloh a postáv sa môžete napr. ocitnúť v misii v cirkuse, kde budete čeliť 70 členom Triády. Gangs of London vychádza tento rok.





Londýnske gangy dostali PSP Londýnske gangy dostali PSP Londýnske gangy dostali PSP Londýnske gangy dostali PSP
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PSP

Vývoj: SCEE / London Studio
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk