Víkendové gadgety

pridal je2ry 18.6.2006 o 16:21 pod iné
INÉ > NOVINKY >

Túto novinku berte ako prieskum záujmu čitateľov na tému „Technické gadgety na Sectore“. Ak vás takéto vynálezy zaujímajú, ale aj keď k nim cítite vysoký stupeň odporu, vyjadrite prosím svoj názor v diskusii. V prípade pozitívneho feedbacku by sme vám podobné pikošky ponúkali raz týždenne, s najväčšou pravdepodobnosťou cez víkend.

Laserové ukazovátko (obr 1.) – pero so silným zeleným laserovým lúčom schopným zapáliť zápalku, prerezať lepiacu pásku alebo prasknúť balón. Dokumentačné video nájdete tu.

Pasca na hmyz (obr. 2) – dômyselný lapač na hmyz si dokáže za jednu noc poradiť až s 1200 moskytmi, pričom na LCD paneli si môžete nastaviť, v ktorých hodinách má zariadenie pracovať. Cena: 200 dolárov.

Paintballový terminátor (obr. 3) – 4 hlavňový paintballový zbraňový systém Defender sa vyznačuje veľmi slušnou kadaciou, možno ešte lepšou než samopal vzor 24. Konkrétne je to 80 farbou naplnených guličiek za sekundu.

Ponorkožralok (obr. 4 a 5) – 100 000 dolárov si vyžiadalo postavenie 4,3 metrov dlhej ponorky v tvare Žraloka bieleho, ktorým chce Fabien Cousteau študovať morské predátori v ich prirodzenom prostredí.

Vojenské „rogalo“ (obr. 6) – Prototyp vojenského padáku kombinovaného s rogalom umožní vojakom vďaka dvom prúdovým motorom doletieť až do 200 km vzdialenosti (pri zoskoku vo výške 4 km).

Pasca na zlozvyky (obr. 7) – Nedokážete sa zbaviť svojej obľúbenej čokoládky, cigaretky či iného nepríjemného spoločníka na zahnanie dlhej chvíle? Uzamknite si svoje túžby do zaváraninového pohára s časovačom. Po jeho aktivácii sa na danú dobu nabije vrchnák pohára elektrickým nábojom a každý pokus o otvorenie bezpečnostnej schránky skončí nepríjemným brnením v prstoch. Cena: 10 libier.

Informácie boli čerpané zo stránok gizmondo.com, engadget.com, gadgets.cz a vychytavky.eu.





Víkendové gadgety Víkendové gadgety Víkendové gadgety Víkendové gadgety Víkendové gadgety Víkendové gadgety Víkendové gadgety
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20159)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk