Enemy Territory look

pridal saver 27.8.2006 o 20:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Alpha verziu Enemy Territory: Quake Wars Activision predvádzalo na Game Convention v klubovej atmosfére, kde si mohlo za 20 strojov zasadnúť 20 hráčov a hrať, až pokým jedna strana nesplnila úlohu. Ja som sa dostal do skupiny, ktorá hrala za stranu GDF proti mechanickým stroggom (samozrejme vyhrali sme). Samotnej hre ešte predchádzal niekoľkominútový tutorial (GDF, Strogg), ktorý si museli všetci povinne pozrieť, aby zápas mal úroveň a aby v reálnom čase aj niektorá zo skupín splnila svoje úlohy. Hra je v základe vylepšený Enemy Territory z Wolfensteina a zatiaľ čo pôvodné ET súperilo v popularite s Battlefieldom 1942, nové pokračovanie ET sa znovu dostane na mušku Battlefieldu, tentoraz s poradovým číslom 2142.

Medzi B2142 a QW je zásadný rozdiel v tom, že Quake Wars je v základe založené na úlohách a aj v tom, že strany nie sú rovnaké, ale mimozemskí stroggovia majú pozmenené vlastnosti a aj rozdielne vozidlá, teda nie len inak naskinované. Nakoniec je výrazný rozdiel aj v samotnom spracovaní, kde Battlefield 2142 vyzerá skôr ako mód na Battlefield 2 a Quake Wars prináša omnoho hlbšie prepracovanie takmer všetkého. Síce tu nebojuje toľko hráčov ako v Battlefielde, ale boje nie sú o nič menej intenzívne. Totiž vždy sa bojuje len medzi dvomi určitými územiami a navzájom sa skupiny snažia obsadiť dané územie. Stratégiu boja vylepšujú zariadenia, ktoré môžete v hlavnom centre objednávať a umiestňovať. Môžete si napríklad zabezpečiť delá a rôzne pevné obranné mechanizmy alebo radar. A rovnako aj extrémne silné zbrane (viac v tutorial videách).

Grafika bola v hre excelentná a plynulá, ale znovu nebolo ohlásené, aké kompy to stíhali v danej kvalite. V každom prípade to vyzerá niekoľkonásobne lepšie ako Battlefield. Okrem detailov v prostrediach a efektov hru dopĺňajú rôzne vychytávky, ako kompletné kokpity všetkých 40 vozidiel so všetkým, čo k tomu patrí. K tomu je zaujimavé aj lokalizované poškodovanie a opravovanie vozidiel, kvalitné sú animácie postáv, kde na ruksakoch vidíte, ako im ubúdajú zásoby.

Hra vychádza budúci rok a fanúšikovia tohto štýlu multiplayeru sa majú na čo tešiť. Battlefield 2142 bude len taký malý predkrm pred naozajstnou futuristickou vojnou.





Enemy Territory look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Activision / id Software/Splash Damage
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk