Sherlock Holmes sa preberá v detailoch

pridal spacejunker 18.9.2006 o 10:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tvorbu ukrajinského štúdia Frogwares možno rozdeliť na adventúry inšpirované knižnými predlohami od Julesa Vernea a potom na tie, ktoré rozprávajú nové prípady neomylného detektíva Sherlocka Holmesa. Ich najnovší počin Sherlock Holmes Awakened sa vracia k 1st person pohľadu použitom v ich debute Mystery of Mummy a autori sa v ňom opäť pokúšajú experimentovať, tak ako pri nevalne prijatom dobrodružstve 80 Dní (recenzia). Na ovládanie vám postačí iba myška. Obhospodaruje, ako pohyb, tak aj na interakciu a manipulovanie s predmetmi v inventári.

Autori si pre potreby príbehu najali človeka, ktorý im napísal scenár, podobne ako v prípade The Silver Earring (recenzia), čo je len rozhodne dobre. Tento zapálený fanúšik určite nezabudne na puntičkárske detaily, rafinované dialógy, či siahodlhé rozuzlenie. V Awakened je Sherlock nervózny z toho, že nemá už niekoľko dní žiaden prípad. Keď sa objaví prípad stratenej slúžky, zistí, že ide o únos a že takýchto "zmiznutí" je viac. Nervozita náhle opadá a nahrádza ju súboj racionalita vs nadprirodzeno, pretože všetky stopy vedú k tajomnej sekte uctievajúcej boha Cthulhu.

Vyšetrovanie začne v Londýne, ale spolu s doktorom Watsonom sa vydáte na malú cestu okolo sveta. Pozriete sa do znepokojivého prostredia psychiatrickej liečebne v Bale, navštívite Švajčiarsko, ďalej Louisianu a nakoniec prípad uzavriete v Škótsku. V hre sa objaví viac ako 60 postáv, čo naznačuje, že dialógov bude veľa, ďalej stovky stôp a desiatky predmetov. Pri vyšetrovaní série únosov sa určite nudiť nebudete.





Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch Sherlock Holmes sa preberá v detailoch
Sherlock Holmes sa preberá v detailoch  Sherlock Holmes sa preberá v detailoch  Sherlock Holmes sa preberá v detailoch
Sherlock Holmes sa preberá v detailoch
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Focus Home Interactive / Frogwares
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk