Hellgate: London podrobnosti o online hre

pridal uni 12.1.2007 o 15:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

V stredu sme vás informovali o tom, že Hellgate: London bude mať aj platenú MMO zložku. Otec projektu, Bill Roper, upresnil a doplnil niektoré fakty a z jeho slov vyplynulo nasledovné.

Hellgate: London bude obsahovať platenú online hru, ale je garantovaný čiastočný prístup pre každého hráča zdarma. Platené súčasti sa budú týkať bonusov a nových súčastí, ktoré bude môžné stiahnuť po vyplatení určenej sumy. Tento systém nie je na poli MMO ničím novým a využívajú ho najmä rôzne MMORPG. Množstvo doplnkov a ich rozsah bude závisieť od záujmu hráčskej komunity. Systém platby však nie je definitívny, pretože hra bude mať troch rozdielnych distribútorov a tak dospieť ku kompromisu bude vyžadovať ďalšie jednania.

MMO zložka Hellgate: London, na rozdiel od titulu Diablo II, nebude len online forma príbehu z hry pre jednotlivca. Diablo II mal pevnú štruktúru, zatiaľ čo Hellgate: London je od počiatku stavaný tak, aby do hry bolo možné umiestniť stále nové súčasti a tak nie je problém s transformáciou na plnohodnotnú MMO. Hráč komunikuje s rôznymi postavami, plní úlohy a rozvíja sa tak, ako v štandardných MMORPG. Hlavná dejová línia je v podstate totožná ako v singleplayeri, ale multiplayer bude obsahovať rôzne rozšírenia a prvky, ktoré v hre pre jednotlivca nenájdete. Sú to napríklad spoločenstvá (guildy) s rastúcou úrovňou, PvP aréna, noví nepriatelia, úlohy a predmety. Pritom zavŕšením základného príbehu sa vaše dobrodružstvá nekončia, budú stále nové úlohy a výzvy, kde sa môžete angažovať. Nájdete tu aj náhodne generované lokality, objekty a monštrá, ktoré sú úplne unikátne a napríklad nikto iný ich pred vami nepoznal. Príbehy rôznych hrdinov v tom istom svete sa budú líšiť, hoci majú rovnaký základný cieľ. Dokonca aj reakcie NPC postáv môžu byť iné, na základe toho, čo sa udeje.

Súčasťou MMO hry bude filter na vyhľadávanie hráčov, aukčný dom, banky, portály, ktoré vás okamžite prenesú do ďalšieho mesta a Bill Roper plánuje aj špeciálne miesta a oblasti, ako napríklad mesto Kabalistov. Zaujímavosťou je určovanie parametrov, pri združovaní hráčov. Vašej výprave môžete určiť konkrétny cieľ maximálny počet členov a meno. Napríklad si vytvoríte deväťčlenné Spoločenstvo prsteňa a pôjdete loviť pekelných démonov v podzemí. Podobným spôsobom postupujete aj pri vyhľadávaní družiny v zozname. Predmety budú generované náhodne, podobne ako v Diablo II. Nájdu sa aj také, čo vám sprístupnia určitú oblasť a takto získate aj tie najvzácnejšie kúsky, pritom nemusíte ísť na špecifické miesto, aby ste k nim mali prístup. Keď budete hrať s pohľadom prvej osoby, všetko uvidíte ako pri hre Doom III, pri pohľade tretej osoby budete mať pred sebou svetelný lúč, v smere, kam sa pozeráte. Nepriatelia sa môžu skrývať nablízku schovaní v tieni. Tieto vnemy vám prinesú diametrálne odlišný pocit z hry.

Hlavný dôraz v online zložke je kladený na boje PvE, teda hráči proti počítačovým oponentom. Bude však možné zmerať si vzájomne sily v arénach a zrejme aj duely priamo na bojisku. Pripravuje sa komplexný režim PvE so systémom odmien a hodnotením statočnosti. V MMORPG pomerne obľúbená výroba predmetov tu zatiaľ nie je zakomponovaná, respektíve nie v plnom rozsahu. Budú možné určité modifikácie výstroje a vkladanie doplnkov, ktoré zmenia charakter predmetu.

Napriek istým osobitostiam môžeme online časť Hellgate: London pokojne označiť ako MMO. Rozhodujúci je ale postoj hráčov, ktorí si utvoria názor na základe vlastných skúseností. V každom prípade, Hellgate: London, prostredníctvom internetu, bude mať nepochybne svoje čaro. 





Hellgate: London podrobnosti o online hre
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: HanbitSoft / Flagship Studios
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk